יום ראשון, 8 בנובמבר 2015

כך תשדרגו את הסלט שלכם מטעים לעשיר

כמעט בכל ארוחה מוגש סלט אם זה ליד המנה העיקרית ולפעמים הוא אפילו העיקר,

סלט זה טעים מזין מרענן ואפילו לא משמין(כמובן תלוי מה שמים בו ובאיזו מידה),זה ניחשב גם כמאוד בריא,בעיקר שהוא מכיל ירקות בצבעים שונים.

אבל הסלט כשלעצמו לא טעים בלי תיבול טעים שיהיה ערב לחיך,אז נוסיף לימון שמוסיף המון,מעט מלח,

ואני מוסיפה חומץ,השבוע הוספתי לסלט חומץ בטעמי פירות,

טעמו של הסלט השתדרג והפך להיות מיוחד ,החומץ שהוספתי היה בטעם פסיפלורה,השילוב של חומץ ופירות מוסיף טעם של מתיקות וחמיצות ,זה לגמרי לא מיקרי שהמותג "טעמים" אשר מתמחה בשמן זית וחומצים השיקה לאחרונה סדרה מיוחדת של חומצי פירות,הפירות הולכים נהדר בסלט,אני באופן אישי מוסיפה לפעמים חתיכות תפוח,או גרגירי רימון,
בסדרה המיוחדת ניתן למצוא-3 טעמים אקזוטיים: מנגו,פסיפלורה ופירות יער עם תות.

מה שמיוחד בסדרה,זה שהחומץ משולב עם מחית המופקת מהפרי עצמו,זה מוסיף לטעם החומץ והופך אותו למיוחד יותר משהו בין החמוץ למתוק.
החומץ יכול להיות נהדר גם למרינדות של מנות עוף ובשר ,ניתן גם לשלב אותם בקינוחים טעימים.

עוד פלוס גדול שמצאתי במוצר,שגם הנסיך שממאן לאכול פירות אכל את הסלט בלי בעיה(אפילו שהיה בו חומץ המכיל מחית של פרות),כך יצא שתפסתי 2 ציפורים במכה!!!!

רמת החומציות היא 5%,הם מגיעים בבקבוקי זכוכית מעוצבים.

מחירם לצרכן 20 ש"ח לבקבוק 250 מ"ל

ההשגחה -בד"ץ בית יוסף

ניתן להשיג ברשתות השיווק השונות.

מתכונים:

אני שילבתי ב-2 סלטים-

 סלט ראשון-

עגבניות שרי/רגילות

1 חסה עגולה

גבינה צפתית

טונה

תירס

מערבבים הכל (כמובן חותכים את העגבניות והחסה) מוסיפים כף שמן זית,ו-3-4 כפות חומץ מנגו.





הסלט השני-

פטריות שמפיניון גדולות

מלפפונים

כרוב סגול

כרוב לבן

גזר מגורד

עגבניות

מוסיפים שמן זית ו-3-4 כפות חומץ פסיפלורה.

בתיאבון