יום שני, 26 בדצמבר 2016

חדשות פיקנטיות מצבר -חומוס עם תוספת שיפקה ובצל מטוגן

טוב עזבו אתכם מדוך או סיבוב, זו שאלה מיותרת כשזה נוגע לחומוס ,כי חומוס כמעט כולנו אוהבים, חומוס זה הכי ישראלי שיש.

בניגוד לעונות השנה ומאכלים מסויימים, החומוס תמיד  יישאר באופנה,
יחד עם הבורקס ,הציפס והפסטה גם החומוס הוא לא טרנד מזדמן, הוא כאן כדי להישאר.

בצבר מבינים את אהבה שלנו לחומוס שהפך להיות מאכל שתמצאו כמעט בכל בית, הוא משתלב מעולה בכל ארוחה ,על פרוסה או בניגוב ולא משנה אם אתם מנגבים בדוך או בסיבוב ,כי חומוס כבר מזמן הפך להיות מאכל אהוב.

הפעם צבר שיחקו אותה בענק והגדילו משמעותית את כמות החומוס המבושל,
עם תוספות נהדרות, שמשדרגות את טעם החומוס לכדי מעולה.
הפעם על הצלחת ,חומוס עם בצל מטוגן וחומוס עם פלפל שיפקה חריף.





2 תוספות שהולכות מעולה עם חומוס,מה שיגרום לכם לאכול ישירות מתוך הקופסא, התוספות נמצאות בלב החומוס ממש במרכז ,
הבצל המטוגן הספיק לכל הקופסא,אבל, השיפקה היה בכמות מועטה מידי,
כך שנשארנו עם רבע קופסא בלי התוספת וחבל.

החומוס עם הבצל המטוגן מכיל 61% חומוס מבושל ,והחומוס עם השיפקה מכיל  63% חומוס מבושל .

מומלץ להגיש עם פיתה חמה וטרייה וחמוצים ,כך תרגישו כמו בחומוסיה.
כי חומוס עושים באהבה או לא עושים בכלל.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה