יום ראשון, 29 בינואר 2017

אריסטו קראנץ' מציג ציפס בטטה

כולנו אוהבים ציפס, הקטנים והגדולים ,אבל לציפס יצא מעין סטיגמה שהוא לא בריא, ספוג בשמן בקיצור שומר נפשו ירחק.

צאו מהסטיגמות,  תשכחו מכל מה שאתם חושבים או אמרו לכם על ציפס, מעכשיו, ציפס מזין יותר, טעים יותר ועשיר בסיבים תזונתיים והכי חשוב ללא שומן טרנס או כולסטרול.--ציפס בטטה מבית אריסטו קראנץ'.

קבוצת מוצרי איכות אמריקאיים- משיקה את המותג אריסטו קראנץ' שכולל 
סדרה של ציפס בטטה וטבעות בצל איכותיים.

הציפס מהווה תוספת נהדרת והולך כמעט עם כל מנה ,הציפס פריך וטעים טעמו נפלא, אני הכנתי אותו אפוי בתנור ,

ריססתי עליו מעט שמן והופ.... לתנור, יצא מושלם!!!!!!

למה בטטה ולא תפו"א ??? כי לבטטה ערכים טובים יותר מתפו"א ,היא עשירה בויטמין A שמהווה מקור טוב לאשלגן,מגנזיום וברזל, כמות הסיבים התזונתיים גבוהה יותר מאשר קיים בתפו"א,הסיבים התזונתיים תורמים למערכת העיכול.

בסדרה קיים ,ציפס בטטה רגיל או ציפס בטטה זיגזג,לשניהם טעם זהה וטעים.

בתאבון

מחירו המומלץ לצרכן 19.90 ש"ח 
ניתן להשיגו ברשתות השיווק.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה