יום שבת, 11 בפברואר 2017

אוזני הפיל משודרגות במיוחד לטו בשבט.

טו בשבט זה חג נפלא,הרבה פירות יבשים טעימים ומתוקים, אני אישית אוהבת אותו מאוד.

למעשה אני לא מחכה לו ,אני מאלה שכל השנה אוכלים פירות יבשים ,בטו בשבט ,חברות פשוט מרחיבות את ליין המיובשים, משדרגות , מוסיפות ,עושות מיקס בין טעמים וזה יוצא מושלם וטעים!!!

יצרנית החלבה והטחינה "ממלכת החלבה" השיקה במיוחד לטו בשבט חלבה בתוספת פקאן סיני וטחינה עם אגוזי לוז.

את 2 הטעמים אפשר לאכול כמו שהם עם כפית ישר מתוך הצנצנת,אבל אני שילבתי ואפיתי אוזני פיל משודרגות וטעימות.



המצרכים :

בצק עלים

טחינה בטעם נוגט או חלווה עם פקאן 

פירורי עוגיות אוראו

אופן ההכנה-

חותכים מלבן מבצק העלים .


מורחים את הטחינה או החלווה על המלבן



מפזרים שברי עוגיות אוראו




מתחילים לגלגל משני הצדדים עד ליצירת מעין "ספר תורה"



מניילנים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא ל-10 ד'

לאחר 10 ד' ,הבצק מעט התקשה,מוצאים ומתחילים לחתוך רצועות ברוחב אצבע.


מסדרים על נייר אפייה ומכניסים לתנור לחימום ל-15 ד' ב-150 מעלות .

בינתיים תכינו לכם ספל תה!!






מחיר טחינה עם אגוזי לוז: 35 ₪ לאריזה של 500 גרם.
חלבה עם פקאן נמכרת בחנויות "ממלכת החלבה" לפי משקל או במארזים מוכנים. מחיר: 99 ₪ לק"ג.
   
 כשרות – בד"ץ העדה החרדית ירושלים.


להשיג בחנויות "ממלכת החלבה": בשוק מחנה יהודה, בשרונה מרקט, בשוק הכרמל ובשוק צפון (רמת החייל בתל אביב). 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה