יום שבת, 16 בספטמבר 2017

נשנושי מאזטים-חדש מצבר

השנה שולחן החג הולך להיות טעים במיוחד , בזכות סדרת המאזטים הטעימה של צבר.

מאזטים זה בעצם סלטים שמוגשים יחד , בדר"כ מגישים אותם בקעריות קטנות , מה שגורם להם להתחסל ואז צריך לדאוג לעוד.

צבר משיקה סדרת מוצרים במרקם קרמי ייחודי וטעם עשיר , שיעזרו לנו לגוון את שולחן החג או הסנדוויץ.

הסדרה מבוססת על ירקות והיא נעשתה בשיתוף עם השף אבי לוי, יחד אנחנו יוצאים למסע במטבחים שונים, בלי אפליה עדתית .

המטבחים שתזכו לטעום הם בעצם 5, (הסדרה כוללת 5 מאזטים) ,המטבח האלגי'ראי, הטריפוליטאי, טוניסאי, מרוקאי והבלקני.

למאזטים ערכים תזונתיים מעולים, הם מכילים לפחות 50% ירק ואף יותר.

מה בסדרה? 

מהמטבח האלג'יראי -קרם חצילים בטעמי קלייה עדינים ובתיבול משלים.

מהמטבח הטריפולטאי- איך אפשר בלי הטעם הפיקנטי של הפלפל, הסלט עשיר בצבע וריח נפלאים הודות לתבלינים הייחודיים.

קרם ארטישוק- מאזט מיוחד (לא כולם אוהבים- לאניני טעם בלבד) מהמטבח הטוניסאי, מרקם נימוח שנמרח בקלות עם טעם מיוחד.

מהמטבח המרוקאי- קרם סלק צבעוני מלא בטעם.

מהמטבח הבלקני-קרם עגבניות מתקתק.

הסדרה נושאת את תו הטבעונות vegan friendly.

המוצרים בהשגחת הבד"ץ.

בחג הזה יהיה לנו קיבוץ גלויות לפחות בטעמים.



חג שמח וטעים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה