יום שבת, 16 בספטמבר 2017

coffee is not just black- Dolce Gusto by NESCAFE

כל לילה שאני הולכת לישון אני יודעת דבר אחד וודאי לגבי מחר בבוקר וזה שאני אשתה את הקפה האהוב שלי, מה לעשות אני מהמכורים , מודה!! כוס אחת ממנו לא מספיקה לי, למעשה 2 בבוקר זה המעט בשביל להתעורר.

קפה , זה משהו מיוחד , זה משהו שהפך להיות יותר ממשקה, זה משהו לנפש, להירגע לחזור לשגרה, הוא טעים בזוג, בחברה ואפילו לבד.

אבל קפה של בית לא דומה לקפה מהמכונה, קפה עם ארומה איכותית מרוכזת וטעימה, הבעיה שלא כל יום מזדמן לי לשבת בבית הקפה וגם תקציבית זה לא ממש משתלם, אז כששאלו מה המשאלה שלך לחג, עניתי ללא היסוס מכונת קפה ביתית, כדי שאוכל להתפנק בכל רגע נתון , בלי לצאת מהבית.

בול בזמן לחופשה הראשונה (אחרי החופש הגדול) , קיבלתי מכונת קפה איכותית, MINI ME של NESCAFE .



מכונה מעוצבת , קומפקטית , קלה ונוחה לשימוש עם טעמים יצירתיים וטעימים במיוחד.

ל dolce gusto עולם עשיר של קפה משובח וטעמים מפתיעים , בין הטעמים 
לאטה מקיאטו קרמל ולאטה מקיאטו וניל.




ייחודיות המכונה זה שאפשר ליצור באמצעותה גם קפה קר וגם חם, למכונה קפסולות ייחודיות חלקן מגיעות כבר עם סוכר וחלקן לא, השימוש במכשיר מאוד פשוט וקל והקפה יוצא מושלם ב-3 צבעים.

הנה סרטון להסבר תהליך השימוש-

https://www.facebook.com/settings/?tab=videos

הכנת המקיאטו קרמל ווניל נעשית באמצעות 2 קפסולות , האחת חלב והשנייה אספרסו.

קפסולת האספרסו משלבת 4 סוגי מובחרים של פולי ערביקה ורובוסטה, בינהם פולים קולומביאנים פירותיים ופולים ברזילאיים במרקם חלק.

את המכונה והקפסולות ניתן כמובן להזמין באתר של דולצ'ה גוסטו ועכשיו לכבוד החג מבצע בכל רכישת מכונה ממגוון המכונות באתר 100 ש"ח לרכישת קפסולות (עד ה-30.9 ) .

את המכונה ניתן לרכוש גם ברשתות החשמל , ואת הקפסולות ברשתות המזון חוץ מהסדרה החדשה .

אז מי אמר שקפה הוא רק שחור?! השף התותח אביעד פורמן , לימד אותנו דרכים להנות מקפה איכותי עשיר בתוספות מפנקות :



נתחיל מקצפת לזילוף בטעמים
מערבבים ליטר שמנת עם 50 גרם מחית טעם (תות, פיסטוק, שוקולד או מוקה)
מכינים ומעבירים לסיפון שאיתו מזלפים על המשקה.

בראוניז לקישוט על הקצפת שמוסיף גם יופי וגם טעם👍
300 גרם שוקולד מריר איכותי
150 גרם חמאה
70 גרם אבקת סוכר
רבע כפית מלח
3 ביצים
120 גרם קמח
10 גרם אבקת אפיה
ממיסים את השוקולד עם החמאה, מוסיפים ביצים לתערובת ומערבבים עם החומרים היבשים
משטחים על תבנית אפיה ואופים כ-15 דקות על 170 מעלות.
מקררים וחותכים לקוביות (רצוי קטנות)

בצק סבלה בראטון (אנחנו הנחנו עיגול על הכוס ומעל זילפנו יצא מושלם)
225 גרם קמח לבן
150 גרם אבקת סוכר
150 גרם חמאה
70 גרם חלמונים
12 גרם אבקת אפיה
5 גרם מלח
לעבד את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה, כשמתאחד מוסיפים חלמונים בהדרגה, מכניסים למקרר לשעה.
מרדדים ואופים עד להזהבה 160 מעלות כ-10 דקות.
קורצים בעזרת רינג לגודל הרצוי.

גנאש קרמל מלוח
חצי ליטר שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
300 גרם שוקולד חלב
מלח ים לפי הטעם
100 גרם סוכר לבן
מכינים קרמל יבש מהסוכר ובינתיים מחממים את השמנת, כשהקרמל מוכן מכבים אותו בעזרת השמנת החמה ויוצקים על השוקולד הלבן והחלב מאחדים בעזרת בלנדר מוט ואז מוסיפים מלח ים לפי הטעם שרוצים.

ההרכבה פשוטה ....
מכינים כוס קפה לאטה מקיאטו קרמל מעל שמים עיגול סבלה ומעליו מזלפים קצפת מוקה
על הקצפת אפשר לשפוך קרמל מלוח ולזרוק קוביות בראוניז.


אז איך אתם שותים את הקפה שלכם?? 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה