אצלנו בבית בכל ארוחה חייב להיות זיתים ,לא משנה לנו הסוג ,
הוא יכול להיות סורי,איטלקי,ברנע,פיקואל,קורנייקי,פישולין ועוד...
כמובן שיש המון סוגים,טעמים והרבה חברות שמייצרות אותם,
השבוע התניסיתי באריזות החדשות של זיתא,את השמן שלהם אני מכירה ואפילו משתמשת הוא מתבל לנו כל ארוחה ,
את אריזות הזיתים פתחנו בשולחן השבת שכל המשפחה מתכנסת ויושבת לשולחן,כולנו טעמנו מהזיתים חלק מהקופסאות
התחסלו,טעמם הנפלא של הזיתים לא הותיר הרבה ברירות חוץ מלחסל,אבל אל דאגה את מה שלא סיימנו באותו יום סיימנו
יום למחרת ,והודות לאריזה הטריות נשמרה והזיתים לא התייבשו ,
חוצמזה בניגוד לקופסאות הפח שחייבים להעביר לכלי אחר אחרת הקופסא מחלידה ,כאן אין צורך.
בתיאבון!!!!!!
הוא יכול להיות סורי,איטלקי,ברנע,פיקואל,קורנייקי,פישולין ועוד...
כמובן שיש המון סוגים,טעמים והרבה חברות שמייצרות אותם,
השבוע התניסיתי באריזות החדשות של זיתא,את השמן שלהם אני מכירה ואפילו משתמשת הוא מתבל לנו כל ארוחה ,
את אריזות הזיתים פתחנו בשולחן השבת שכל המשפחה מתכנסת ויושבת לשולחן,כולנו טעמנו מהזיתים חלק מהקופסאות
התחסלו,טעמם הנפלא של הזיתים לא הותיר הרבה ברירות חוץ מלחסל,אבל אל דאגה את מה שלא סיימנו באותו יום סיימנו
יום למחרת ,והודות לאריזה הטריות נשמרה והזיתים לא התייבשו ,
חוצמזה בניגוד לקופסאות הפח שחייבים להעביר לכלי אחר אחרת הקופסא מחלידה ,כאן אין צורך.
בתיאבון!!!!!!