דפים

יום ראשון, 30 באוגוסט 2015

הגבינות של משק צוריאל מרעננות לי את הקיץ+מתכון קליל לקיץ.

פירות הקיץ הן ללא ספק הכי טעימים ,מתוקים עסיסים,

אבל פרי אחד טעים ואהוב עלי במיוחד ,אפשר לאכול אותו ככה ואפילו להוסיף לו גבינה בולגרית,ניחשתם,זה האבטיח.

האיכות של משק צוריאל כבר מוכרת לי ,הטעם הנפלא והמעודן של הגבינות הקשות שלהם מנעימים לי את החורף אבל בעיקר את הקיץ.

רוצים לדעת מה אפשר לעשות עם גבינה צפתית ו/או בולגרית בחודשי הקיץ,משהו קליל טעים ומזין?

קבלו מתכון נהדר פשוט וקל,פשטידות פסטה וגבינות:

המצרכים-




רבע חבי' פסטה (ספגטי מס' 7 או 8)

1/2 גוש גבינה בולגרית צוריאל (מעודנת 5%)

1/2 גוש צפתית צוריאל

200 גר' גבינה צהובה 

2 ביצים

לתיבול-

כף מרק עוף פרווה

מעט פלפל שחור

את הפסטה לבשל עד שהיא מוכנה(אני שברתי אותה)

בינתיים בקערה לגרד את הגבינות ולהוסיף את הביצים לעיסה ,לתבל בפלפל שחור וכף אבקת מרק בטעם עוף(אפשר מלח במקום)להשאיר קצת גבינה צהובה כדי לפזר מעל.


לשדרוג הטעם אפשר לגרד בצל וגזר.

להוסיף את הפסטה ולערבב.

ליצוק לתבנית או לתבנית של מאפינס לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת.

להכניס לתנור לחום של 150 מעלות בערך כ-15 ד' 

כ"כ פשוט כ"כ טעים,מבטיחה!!!!!