שוק הצרכנות עובר מהפכת בריאות,יותר ויותר אנשים מודעים לרכיבים,לכמה סוכר,מלח ועוד...
שוקו,כולנו אוהבים ומכירים,מקטן ועד גדול,אבל השוקו שידוע בטעמו המתוק והטעים ידוע גם כגורם ה-1 לבעיות שיניים וחניכיים אצל הקטנטנים בעיקר .
ברב המשפחות השוקו מוגש כחלק מארוחת הבוקר או הערב.
עם השנים המודעות לבדיקת הרכיבים הפכה אותנו ההורים ויצרה בנו רצון לשפר את התזונה של הילדים שלנו,לכוון אותם לתזונה נכונה,
כשהם קטנים אנחנו יכולים "לשלוט" בכל מה שהם אוכלים ושותים ,כשהם מתבגרים זה קצת קשה אבל בשביל
התהליך רצוי וחובה להתחיל מגיל צעיר.
אבל רצונות לחוד ומעשים לחוד,המשימה נראית אולי פשוטה אבל נהפוך הוא,היא בכלל לא פשוטה,רוב המוצרים מכילים כבר את הסוכר ,המלח ועוד כמה צבעי מאכל שלא תמיד אנחנו יודעים מה הם אומרים?????
חדש על המדף,שוקו ללא תוספת סוכר,
אל תהיו בשוק,יטבתה מאתגרת את שוק מוצרי החלב ומשיקה
שוקו ללא תוספת סוכר,על המדף כבר קיים שוקו מופחת סוכר,אבל שוקו ללא תוספת סוכר ,זה משהו חדשני,שוקו שבו אנחנו הצרכנים מחליטים כמה ואם בכלל אנחנו מוסיפים סוכר,זה דבר ידוע שהחלב כמו שהוא מכיל סוכר,
דבר שנותן מתיקות עדינה למשקה.
מעכשיו אפשר להנות מכוס שוקו קר בלי מחשבות על כמה סוכר צרכנו
בלי רגשות אשם.
גם הנסיינים שלי טעמו את טעם השוקו,כצרכני שוקו וותיקים,
שאוהבים שוקו בכל צורה ומצב,כמשקה או כתוספת לקורנפלקס,
הם מיד הרגישו כי השוקו נטול סוכר,אבל לאחר כוס שתיים הם התרגלו לטעם,
בלי להוסיף סוכר בכלל.
צאו מהשוק,ותהנו משוקו טעים ובריא-שוקו יטבתה!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה