דפים

יום שבת, 16 ביולי 2016

פיטנס גרנולה-נסטלה


קצב החיים המטורף גורם לנו לחפש אורח חיים בריא יותר,כשחושבים בריא חושבים סיבים תזונתיים,חושבים דגנים חושבים שיבולת שועל,דגנים סידן חלבון ועוד...
כשחושבים על בריא מיד מתקבל בלשון טעם מוזר,לא טעים משהו לא 

מוגדר,אבל באוסם נסטלה מבטיחים גם בריא ומזין וגם טעים.
מותג ה wellness המוביל פיטנס מתרחב ומשיק 2 טעמים חדשים בקטגוריית
 הגרנולה,טעמים של דבש ושוקולד,הגרנולה פריכה וטעימה ומעבר לכך מלאה ומאגדת את כל מה שבריא מבלי שנוותר על פינוק טעים.
אריזות הגרנולה ניתנות לסגירה חוזרת על מנת לשמור על טריות המוצר,

הגרנולה נותנת מענה לאלה שמבקשים לשמור על אורח חיים בריא ולאחה המעוניינים לאמץ ארוחת בוקר בריאה ומחאה אך מתקשים למצוא את הזמן לכך.
מהגרנולה ניתן להכין קראמבל נהדר וטעים:
מתכון ל 4-5 מנות,
חצי חבילה גרנולה
50 גרם סוכר
50 גר קמח
50 גרם חמאה
לפירות-
5 תפוחי עץ ירוקים חתוכים לקוביות או פרוסות לא עבות.
100 גר חמאה חתוך לקוביות
חצי כפית קינמון
1 סוכר וניל
אופן ההכנה:
הכנת הקרמבל: מניחים בקערה את המרכיבים ללא הגרנולה ולשים אותם בעזרת קצות האצבעות עד לקבלת מרקם פירורי. את הפירורים מפזרים על תבנית ואופים כ- 15 דקות על חום של 180 מעלות, כדי לייבש ולהשחים אותם. לאחר צינון, מערבבים את הפירורים עם הגרנולה עד לקבלת תערובת אחידה.
הכנת התפוחים: בתבנית גודל בינוני מסדרים את פרוסות/קוביות התפוחים מפזרים מעל קוביות חמאה, סוכר וניל וקינמון ואופים עד שהפירות רכים.
מפזרים את הקרמבל מעל התפוחים ומכניסים לתנור לכ-  20 דקות . 
להגיש עם כדור גלידה,קרם פרש או קצפת.
ניתן להשיג את סדרת פיטנס גרנולה החדשה ברשתות השיווק בטעמי דבש ושוקולד.
כשר חלבי, בהשגחת ה OU ובאישור הרבנות הראשית לישראל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה