דפים

יום שבת, 1 באוקטובר 2016

הקינוח המושלם שלי לחג ובכלל לאורחי פתע

כמו שאין ים בלי יבשה ,על אותו משקל אין ארוחה בלי קינוח,

אפילו שאנחנו שבעים מארוחה דשינה ועריבה לחיך ,תמיד ישאר מקום לקינוח המתוק,

כי זה לא באמת חשוב מה שהוגש בכל הארוחה מה שסותם את "הגולל" זה הקינוח,

אז חשוב שיהיה טעים.

אבל ברוב המיקרים הקינוח לא זוכה ליותר מידי מחשבה והתעסקות כי כבר עמלנו דיי קשה על ארוחה

וסלטים ,אז פירות במינימום או קומפוט ועוגה בחושה במקסימום.

יש לי את הפתרון המושלם בשבילכם,פתרון טעים ויצירתי,שישאיר המון רושם וללא ספק טעם של עוד....

קעריות שוקולד ממולאות בפירות טרופיים/העונה.

מצרכים:

שקית מטבעות שוקולד של מאסטר שף
 


 
פירות העונה או פירות טרופיים
 
אופן ההכנה:
 
 
ממיסים מטבעות שוקולד במיקרו
 
 
 
 
 
 
ויוצקים לתבניות סיליקון של מאפינס
שכבה אחת דקה
 
 
מכניסים למקפיא לעשר דקות
מוציאים ושוב ממיסים מטבעות למריחת שכבה נוספת
מכניסים שוב למקפיא לרבע שעה כדי שיתקשה
מוציאים בזהירות מתבניות הסיליקון
 
 
 
 
 
 
וממלאים בפירות חתוכים יפה לקוביות
 
אפשר לזגג מעל סירופ מייפל או להוסיף קצפת
 
חג שמח ומתוק.
 














 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה