דפים

יום ראשון, 20 בנובמבר 2016

הדרך למעדן גורמה עוברת דרך התבלינים -תערובת התיבול של אינה פארמנס

לדעת לבשל זו לא כל החכמה,מה שחשוב בבישול זה התיבול שלו, התבלינים הן אבני היסוד ונר לרגליו של כל שף שמכבד את עצמו ובעיקר אוהב את הבישולים שלו.

התבלינים הם אלו שנותנים את הטון והנוכחות בכל תבשיל עם בטעם בצבע ובריח,הכמות אמנם קטנה ביחס למנה אבל דומיננטית ומשפיעה!!!

ישנם תבלינים שנבלעים ולא מורגשים אבל התבלין שניסיתי הפעם בתבשיל הצלי המפורסם והידוע שלי,הפך את הצלי למשודרג עם טעם ייחודי וטעים.

זה נכון שיש לא מעט תבלינים ובקלות רבה ניתן ללכת "לאיבוד",אז החלטתי להתמקד במה שראוי וכדאי ,מה שכל מזווה ומטבח לא יהיה שלם בלעדיהם,
תערובות התיבול של אינה פארמנ'ס,שנותנת חותמת של איכות לכל מנה!!!!

אינה פארמאנס הינה כוהנת הבישול העולמית,מציגה את סדרת תערובות התיבול שלה,סה"כ 10 תערובות, שמאפשרות גם לבשלן מתחיל וביתי נגיעה של גורמה בכל מנה.

התערובות מכילים רכיבים טבעיים ,ללא מונסודיום גלוטומט אבל עם מקסימום טעם,בפיזור מעט מהתערובת וכבר הטעם האיכותי והעשיר מורגש.

בסדרה אפשר למצוא:
 תערובת למנגל, שום ועשבי תיבול, לימון ופלפל שחור, רוזמרין וזיתים,תבלין קאג'ון, ,לדג, לעוף ולירקות ועוד רבים וטובים שיתנו למנה טעם טבעי וטרי...כמעט ללא מאמץ.

יש תערובות לתיבול מושלמת לתפוחי אדמה קריספיים, תערובת מסאלה שתתן לכם
את הטאץ' ההודי, תערובות לעוף ולדג שפשוט מוסיפים ישירות
ונהנים מגורמה אמיתי...אינה פארמנס, זה עד כדי כך פשוט.

מומלץ לשלב את תערובות התיבול בכל תבשיל, מרינדה, כתוספת לפרורי לחם, בחביתות,
סנדוויצים, מרקים וכדרות, בעל האש ובעצם בכל פעם שאתה רוצים להכין משהו טעים
תוכלו למצוא תערובת תיבול מתאימה של אינה פארמנ'ס.
 השידרוג והטעם המעולה יבואו בקלות וכל המשפחה תהנה מהם.
את התבלינים ותערובות התיבול של "אינה פארמנ'ס" ניתן להשיג במגוון ענק

של מעדניות, חנויות גורמה, חניות מתמחות ואיטליזים כמו גם ברשתות סטופמרקט וגולף אנד קו. הפצה בלעדית - "ג'רמי גורמה" 09-7443077.
כשר בהשגחת בד"צ קייפטאון ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
עגבניות ממולאות
עם תערובת לתיבול לימון ופלפל שחור של אינה פארמנ'ס

מצרכים

6 עגבניות גדולות
4 כרישה
3 בצלים סגולים גדולים
100 גרם צנוברים
כף גדושה תערובת לתיבול לימון ופלפל שחור של אינה פארמנ'ס
לימון שלם
150 גרם כדורוני בייבי מוצרלה
2 גביעי יוגורט עזים
3 שיני שום
חופן נענע
חצי כפית מלח

אופן ההכנה

מקפדים את ראשי העגבניות ומוציאים את תכולתם .ממיסים חמאה (או גהי) במחבת ומטגנים בצל  וכרישה עד לריכוך, מוסיפים את הצנוברים,את תכולת העגבניות, את תערובת התיבול לימון ופלפל שחור ומלח ומטגנים עד שהתערובת אחידה.
 ממלאים את העגבניות שלנו בתערובת ואופים בתנור 200 מעלות למשך כ20 דק'
מעל כל עגבנייה מניחים - 4 כדורי מוצרלה ומחזירים לתנור לעוד כחמש דק על 250 מעלות.

לרוטב – מערבבים נענע קצוצה עם שום קצוץ דק ויוגורט עזים.
להגשה - מניחים את העגבניות הממלאות בכלי הגשה שטוח וגבוהה ומזליפים עליהם את הרוטב עד שהם מעט שוחות בו.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה