בים בם תירס חם, בחורף זה פשוט מושלם, לאכול קלח של תירס חם,
אבל לא תמיד הקלחים יוצאים מתוקים וגרעיני תירס אמנם טעימים ומתוקים
אבל הם קודם כל משומרים ועשירים בנתרן וסוכר.
כחלק ממגמת הבריאות שתופסת תאוצה בזמן האחרון,סנפרוסט מביאה את הטבע כמו שהוא , קלחוני תירס מוקפא ללא תוספות של סוכר ונתרן, תירס מתוק מתוק ופלוס נוסף הוא מכיל 30% פחות קלוריות מתירס רגיל.
אני לקחתי את הקלחונים ועשיתי תירס מקסיקני טעים טעים,הכל נזלל,
מצרכים :
שקית קלחוני תירס סנפרוסט
חומץ בלסמי
ממרח לימון כבוש
שום כתוש
מי שרוצה חלבי אפשר להוסיף גם חמאה.
אופן ההכנה:
את קלחוני התירס לבשל
בקערה מערבבים שום כתוש (ל-2 קלחונים 2 כפיות וכו')
כפית חומץ בלסמי
ממרח לימון כבוש (2 כפיות ל-2 קלחים)
למרוח את התערובת על הקלחונים מכל הצדדים
לפזר צילי חריף
ולטגן על מחבת .
הבטחה שלי, תוך 2 שניות מתחסל,לא להאמין כמה שהתירס מתוק .
אבל לא תמיד הקלחים יוצאים מתוקים וגרעיני תירס אמנם טעימים ומתוקים
אבל הם קודם כל משומרים ועשירים בנתרן וסוכר.
כחלק ממגמת הבריאות שתופסת תאוצה בזמן האחרון,סנפרוסט מביאה את הטבע כמו שהוא , קלחוני תירס מוקפא ללא תוספות של סוכר ונתרן, תירס מתוק מתוק ופלוס נוסף הוא מכיל 30% פחות קלוריות מתירס רגיל.
אני לקחתי את הקלחונים ועשיתי תירס מקסיקני טעים טעים,הכל נזלל,
מצרכים :
שקית קלחוני תירס סנפרוסט
חומץ בלסמי
ממרח לימון כבוש
שום כתוש
מי שרוצה חלבי אפשר להוסיף גם חמאה.
אופן ההכנה:
את קלחוני התירס לבשל
בקערה מערבבים שום כתוש (ל-2 קלחונים 2 כפיות וכו')
כפית חומץ בלסמי
ממרח לימון כבוש (2 כפיות ל-2 קלחים)
למרוח את התערובת על הקלחונים מכל הצדדים
לפזר צילי חריף
ולטגן על מחבת .
הבטחה שלי, תוך 2 שניות מתחסל,לא להאמין כמה שהתירס מתוק .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה