שבועות ידוע גם כחג של גבינות והרבה דברים טעימים , בעיקר שומניים, אז איך אפשר לאזן ? והאם זה אפשרי בכלל?
מצרכים:(ל-5 כוסות)
קצת לפני החג כולנו מחפשים דברים טעימים , קינוחים מנות ראשונות עיקריות ,כאלה שכוללים גבינות
ויודע כל אנין טעם שכמה שיותר שומני יותר טעים.
אז השמנת לבישול ולהקצפה מכילה כ"כ הרבה אחוזי שומן , אז איך אפשר לאזן שלפחות התוכן יהיה פחות משמין אבל עדיין טעים.
לצורך קינוחי הכוסות הבאים לקחתי את עוגות הפייבר האיכותיות והטעימות שמכילות רק 90 קלוריות ליחידה,fiber one מבית ג'נרל מילס, בטעם קרמל ,אפשר להשתמש ביתר העוגות ,יש בטעם שוקולד טעים וגם לימון,העוגות טעימות מאוד ומשביעות ,אין בהם צבעי מאכל או ממתיקים מלאכותיים, הם לגמרי טעימים ועשירים בסיבים תזונתיים.
הפעם השיקו את הקרמל מלוח שהצליח לכבוש את כל המקררים.
את העוגות ניתן לאכול כמו שהן ליד קפה ,תה כמחליף מאפה,
אני לקחתי אותו צעד קדימה והשתמשתי בו לקינוחי כוסות.
מצרכים:(ל-5 כוסות)
חבי' פייבר (מכיל 5 יחידות)
להכנת הקצפת-
שמנת מתוקה להקצפה
גביע דני שוקולד או וניל
2 כפות סוכר
לקישוט:
מיני חלווה של אחווה
5 קוביות שוקולד מריר
עוגיות פתי בר
לוקחים יחידה-עוגת פייבר מפוררים גס חצי ממנה לתחתית הכוס
מעליה שמים קרם
מעל הקרם מפוררים את החצי הנותר מהפייבר
ומעל שוב קרם
מעליו מקשטים בפירורי פתי בר או חלווה או שוקולד.
חג שמח ,
הפייבר נמכר במארז של 5 יחי' בכל הרשתות .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה