דפים

יום שבת, 14 באוקטובר 2017

בשורות איכותיות וטריות-לחם טרי ללא גלוטן

בשנה האחרונה הפכתי להיות חלק מאוכלוסיה שדיי הולכת ומתרבה , יש שמשתייכים אליה מבחינה בריאותית ויש שפשוט הבינו עד כמה ה- glue  באמת לא מועיל ואפילו דיי "גורם" נזק, למעשה כבר כמעט בכל מסעדה 
טובה , אפשר וניתן למצוא את המנות המיוחדות ללא גלוטן.

הבעיה תמיד מתחילה בגלל הריח של לחם הטרי , שעולה מכל מאפיה,ריח של לחם טרי וחם זה משהו שמאוד קשה להתחמק ממנו, הבעיה שמי שנמנע מגלוטן לא יכל עד היום להנות מלחם טרי, זה נכון שניתן למצוא היום יותר ויותר מוצרים שפונים לנמנעים מגלוטן , אבל לחם טרי?! זה עדיין לא .
מעכשיו לחם טרי לכולם , גם לנמנעים מגלוטן, בשורה משמחת ,
חברת ליב נציגת המותג "שר" בישראל ,למוצרים ללא גלוטן , משיקה בימים אלו לחם טרי ללא גלוטן.

מעכשיו גם אנחנו (ואני כוללת את עצמי) נוכל להנות מלחם טרי יותר , טעים יותר ואיכותי יותר ללא גלוטן במחיר נכון.

בתור התחלה ישווקו 2 סוגי לחמים :






פאן בלנקו- שהוא בעל מרקם רך ועשיר בסיבים תזונתיים, תרכובת הלחם: דוחן, קינואה ואורז , הלחם אינו מכיל חומרים משמרים מלאכותיים.






והשני ,רוסטיקו , לחם מועשר בדגנים , רך ואוורירי עם קרסט פריך, בתוספת גרעינים וזרעים.
הלחם מתאים מאוד לאוהבי הטוסטים ( מתאים בול לחורף).






הלחם מגיע ארוז באריזה ייחודית, מרגע פתיחתו התוקף שלו שבוע בלבד, חיי המדף של הלחם כמו שהוא , טרי ואוורירי באריזתו המקורית עד כ-3 חודשים.

מחיר הלחמים לצרכן כ-13.90 ש"ח לאריזה של 200-225 גרם.

עכשיו נשאר לי לחשוב מה למרוח.



וזוהי רק ההתחלה........     .



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה