דפים

יום שבת, 30 ביוני 2018

ברמן משיקה סדרת לחמים בריאה E-FREE

בשנים האחרונות נראה שמתחוללת כאן מהפכה בשוק המזון, טרנד בריאות אם תרצו, שצובר תאוצה משנה לשנה .


לחברות המזון מגמה מאוד ברורה , לשפר את הערך התזונתי של המזון שלנו.

פעם היה נהוג לחשוב שלחם כהה הוא טוב. אבל היום אנחנו יודעים שכהה זה בסה"כ צבע שלא בהכרח מעיד על טוב או לא, מה שחשוב זה ההרכב.

לחם בריא בהגדרה עפ"י מיטב הרופאים צריך לעמוד בכמה קריטריונים :
עפ"י משרד הבריאות!
1) לפחות 80% קמח מלא- מה שאומר יותר סיבים וויטמינים 
2) לא יותר מ-400 מ"ג נתרן
3) לא יותר מ-250 קלוריות ל-100 ג"ר.


מי שעומד בכל הקריטריונים והוא גם מאוד טעים, אלו הלחמים החדשים של ברמן , קבלו את הפיתוח החדש מבית ברמן , ברמן E - FREE , סדרת לחמי מחמצת ללא חומרים משמרים , ללא תוספים מלאכותיים, מקמחים מלאים מקור נהדר לסיבים תזונתיים.
הסדרה כוללת 3 סוגי לחמים:

E-FREE לחם פרוס מלא מקמח חיטה ללא תוספים מלאכותיים


E - FREE לחם פרוס מקמח שיפון מלא ללא תוספים מלאכותיים


E- FREE לחם פרוס מקמחים מלאים (שיפון, חיטה וכוסמין) ללא תוספים מלאכותיים.

לחם ברמן שעונה על כל דרישות משרד הבריאות מופיע ברשימת הלחמים הבריאים של משרד הבריאות - כאן 

לחמי המחמצת של ברמן מיוצרים מקמחים מלאים- נטחנים מן הגרעין בשלומתם וכך שומרים על היחס הטבעי של הרכיבים החיוניים שבגרעין :
נוגדי חימצון, סיבים תזונתיים , וויטמין B, מינרלים שונים והכי חשוב הם לא מכילים חומרים משמרים או תוספים מלאכותיים ועוד....

ללחמים תו אפשר בריא של משרד הבריאות ומותאמים גם לסובלים מסכרת.

מחיר כיכר לחם פרוס כ-17 ש"ח 

השאלה שלי למשרד הבריאות:
אם אתם יודעים מה הם לחמים בריאים , איך זה שעדיין רק הלחם הלבן נמצא בפיקוח משרד הכלכלה? למה לא להכניס לרשימה גם את הלחמים הבריאים,
תודה!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה