דפים

יום שבת, 7 ביולי 2018

כשהחומוס נעשה באהבה -החומוסיה של ג'ינג'י


אם תשאלו כל ישראלי מהו המאכל הלאומי כולם יגידו פ... חומוס,

עזבו לרגע את שיטת הניגוב , דוך , סיבוב , 


כשהחומוס טרי ורענן ונטחן במקום,


צורת הניגוב לא חשובה , מה שחשוב זה הטעם והחוויה הקולינארית,

אני שאוהבת חומוס וטעמתי לא מעט, הגעתי השבוע 

לקיבוץ עינת , שם גיליתי חומוסיה באוירה כפרית, 

בתוך חורשה של עצים במקום מוצל עם חנייה בשפע,

ניתן להנות ממנות חומוס טעימות , יחד עם בריזה שמוסיפה לאוירת האותנטיות,

החומוסיה של ג'ינג'י, 
שקיימת כבר למעלה מעשור, 
ומנוהלת ע"י איתי גולן הג'ינג'י הנחמד והמסביר פנים,
איתי תושב ויליד הקיבוץ
מכין את החומוס מידי יום כבר מחמש בבוקר,
כדי שאנחנו נהנה מחומוס טרי בכל יום.
החומוסיה פתוחה כל יום החל מ-8.30 בבוקר ועד שנגמר,


אפשר להנות ממנות חומוס מפנקות 
של מסבחה, מנת ילדים, פול, חומוס עם טחינה וגם כדורי פלאפל חמים וטעימים.



החומוס מוגש באדיבות עם בצל חתוך , לימון , חריף , ביצה ופיתות חמות וטריות.




החומוס של ג'ינג'י נעשה מאהבה ובאהבה ,
כי הרי אמרו את זה קודם לפני , חומוס עושים באהבה 
או לא עושים בכלל.
אז תגיעו ותהנו
מילה שלי!!!!







.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה