הם מגיעים אלינו בגדלים שונים ובצבעים של אדום , כתום , צהוב וירוק , כשהבולטים זה הירוק והאדום, אלו כמובן הפלפלים, שמסתבר יש להם זנים רבים ואפילו דרגות של מתיקות וחריפות.
הם נהדרים לסלט , לתבשילים, למילוי , למוקפץ והשימוש בהם הוא רב, אפשר לקלות אותם , לבשל אותם להקפיץ אותם וכו'.....
מה שלא כולם יודעים , זה שהפלפלים מתחילים כולם כירוקים ומקבלים , לקראת הבשלות שלהם את הצבע הסופי .
לפלפלים ערכים תזונתיים עשירים של וויטמין A, C, E וכבר שנים הוא סוג של נשנוש טעים ובריא, הממה , לפעמים לא בא לנו פלפל שלם ולא אין לנו כוח לחתוך , לשטוף את הגרעינים , מתחשק לנו פלפל קטן ומתוק ואם אפשר ללא גרעינים, האמנם?
אחרי היעלמות של שש שנים חוזר למדפים הפלפל הקטן והמתוק אבל בגרסא משודרגת , ללא גרעינים , מתוק מתוק , בגודל הייחודי שלו הופך לאותו לנשנוש המושלם , נוח בלי חשש של בזבוז.
קוראים לו פפריטו והוא פיתוח ישראלי כחול לבן- של חברת ברידאקס , מוגן ב-2 פטנטים , אחרי שכבש את השווקים בגרמניה ובארה"ב , הוא נכנס אלינו לישראל, אורך חיי המדף שלו ארוכים , עד כ-3 שבועות בטמפ' חדר .
מרקמו שונה מפלפל רגיל , הפפריטו קריספי יותר , רק שוטפים ונהנים .
הוא גדל בערבה בחברת הבוטיק המשפחתית בעין יהב , שמוכרת לכולנו מהפירות הטעימים שהם מגדלים.
משקלו - נע בין 40 גר- 60 גר'
והבשורה הזו היא רק ההתחלה , כי הוא עתיד להגיע אלינו קטן אפילו יותר ומתוק יותר.
מחיר ל-250 גר' (שקית) החל מ-9.90 ש"ח , ניתן להשיג ברשתות השיווק והירקנים.
אפשר בקלות למלא אותו בגבינות טעימות עם עירית קצוצה , או להגיש כנשנוש לפני הארוחה .
לסיום קבלו טיפ - כיצד להאריך את חיי המדף של הפלפל , לאחסן במקרר בשקית מחוררת , או בנייר סופג , כדי להמנע מלחות.
תמיד ידעתי שדברים טובים באים באריזות קטנות וזה רק הולך ומשתבח.
הם נהדרים לסלט , לתבשילים, למילוי , למוקפץ והשימוש בהם הוא רב, אפשר לקלות אותם , לבשל אותם להקפיץ אותם וכו'.....
מה שלא כולם יודעים , זה שהפלפלים מתחילים כולם כירוקים ומקבלים , לקראת הבשלות שלהם את הצבע הסופי .
לפלפלים ערכים תזונתיים עשירים של וויטמין A, C, E וכבר שנים הוא סוג של נשנוש טעים ובריא, הממה , לפעמים לא בא לנו פלפל שלם ולא אין לנו כוח לחתוך , לשטוף את הגרעינים , מתחשק לנו פלפל קטן ומתוק ואם אפשר ללא גרעינים, האמנם?
אחרי היעלמות של שש שנים חוזר למדפים הפלפל הקטן והמתוק אבל בגרסא משודרגת , ללא גרעינים , מתוק מתוק , בגודל הייחודי שלו הופך לאותו לנשנוש המושלם , נוח בלי חשש של בזבוז.
קוראים לו פפריטו והוא פיתוח ישראלי כחול לבן- של חברת ברידאקס , מוגן ב-2 פטנטים , אחרי שכבש את השווקים בגרמניה ובארה"ב , הוא נכנס אלינו לישראל, אורך חיי המדף שלו ארוכים , עד כ-3 שבועות בטמפ' חדר .
מרקמו שונה מפלפל רגיל , הפפריטו קריספי יותר , רק שוטפים ונהנים .
הוא גדל בערבה בחברת הבוטיק המשפחתית בעין יהב , שמוכרת לכולנו מהפירות הטעימים שהם מגדלים.
משקלו - נע בין 40 גר- 60 גר'
והבשורה הזו היא רק ההתחלה , כי הוא עתיד להגיע אלינו קטן אפילו יותר ומתוק יותר.
מחיר ל-250 גר' (שקית) החל מ-9.90 ש"ח , ניתן להשיג ברשתות השיווק והירקנים.
אפשר בקלות למלא אותו בגבינות טעימות עם עירית קצוצה , או להגיש כנשנוש לפני הארוחה .
לסיום קבלו טיפ - כיצד להאריך את חיי המדף של הפלפל , לאחסן במקרר בשקית מחוררת , או בנייר סופג , כדי להמנע מלחות.
תמיד ידעתי שדברים טובים באים באריזות קטנות וזה רק הולך ומשתבח.
שיהיה לנו מתוק מתוק.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה