בעידן של היום, שרוצים הכל מהר אבל שיהיה טעים, משביע ומזין, טוב שיהיה לכם במזווה, כמה שקיות של נודלס מבית אוסם, כדי שגם אם קופצים אליכם אורחים או סתם הילדים מודיעים שהם רעבים ואין לכם ממש כח לעמוד ולהתחיל בבישולים מסיבים אתם מקפיצים ארוחה בכמה ד'.
מנת הנודלס צבעונית ועשירה, עם ירקות טריים חתוכים לרצועות ורוטב סויה
שמריח נפלא ופותח את בלוטות הטעם ומתמזג נפלא עם המנה.
זה לא מפליא שאוסם מנגישה את המטבח האסייתי לבישול ביתי, למעשה זה אפילו דיי ברור שזה יגיע, כי אוסם כבר מזמן חלק מהמטבח שלנו, ממש סו שף.
אז מה צריך למנה?
פלפלים בכמה צבעים (כי ככל שיותר צבעוני זה טעים יותר ובריא יותר)
כמה גזרים
בצל
כרוב
שקית נודלס של אוסם
רוטב סויה או רוטב למוקפץ אסייתי (הסדרה החדשה של אוסם, שמכיל בתוכו את כל מה שצריך למנה מושלמת)
לשדרוג ניתן להוסיף רצועות חזה עוף.
את הירקות יש לחתוך לרצועות (לא לערבב בינהם)
במחבת ווק (עדיף) לטגן בצל עד שהופך לשקוף
להוסיף שתי שיני שום כתושות
ולהתחיל בהדרגה להוסיף את הירקות
מתחילים בפלפלים מטגנים עד שהופכים להיות רכים
מוסיפים את הגזר
בינתיים בסיר בישול מבשלים כ-2 ד' את הנודלס במים רותחים.
בסיום מוסיפים למחבת עם הירקות, מוסיפים רטבים (את רצועות העוף - שמומלץ להשרות במרינדה להדגשת והחדרת הטעם)
מקפיצים ומגישים חם.
בתיאבון.
רוצים עוד מתכונים טעימים - תיכנסו לאתר בישולים
מנת הנודלס צבעונית ועשירה, עם ירקות טריים חתוכים לרצועות ורוטב סויה
שמריח נפלא ופותח את בלוטות הטעם ומתמזג נפלא עם המנה.
זה לא מפליא שאוסם מנגישה את המטבח האסייתי לבישול ביתי, למעשה זה אפילו דיי ברור שזה יגיע, כי אוסם כבר מזמן חלק מהמטבח שלנו, ממש סו שף.
אז מה צריך למנה?
פלפלים בכמה צבעים (כי ככל שיותר צבעוני זה טעים יותר ובריא יותר)
כמה גזרים
בצל
כרוב
שקית נודלס של אוסם
רוטב סויה או רוטב למוקפץ אסייתי (הסדרה החדשה של אוסם, שמכיל בתוכו את כל מה שצריך למנה מושלמת)
לשדרוג ניתן להוסיף רצועות חזה עוף.
את הירקות יש לחתוך לרצועות (לא לערבב בינהם)
במחבת ווק (עדיף) לטגן בצל עד שהופך לשקוף
להוסיף שתי שיני שום כתושות
ולהתחיל בהדרגה להוסיף את הירקות
מתחילים בפלפלים מטגנים עד שהופכים להיות רכים
מוסיפים את הגזר
בינתיים בסיר בישול מבשלים כ-2 ד' את הנודלס במים רותחים.
בסיום מוסיפים למחבת עם הירקות, מוסיפים רטבים (את רצועות העוף - שמומלץ להשרות במרינדה להדגשת והחדרת הטעם)
מקפיצים ומגישים חם.
בתיאבון.
רוצים עוד מתכונים טעימים - תיכנסו לאתר בישולים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה