דפים

יום שבת, 10 באוגוסט 2019

סדרה בהמשכים עם המון תוספות טעימים, צבר.

חומוס, יש מחלוקת איך אוכלים אותו, בדוך או בסיבוב, זו מחלוקת שטרם נפתרה, אבל בדבר אחד יסכימו כולם פה אחד , חומוס אוכלים עם המון תוספות , התוספות הופכות כל ביס וביס לחוויה של ממש, עשירה בטעם , מה שגורם לבלוטות הטעם להנות ולצפות לביס הבא.



שני טעמים נוספים התווספו לסדרת חומוס עם המון של צבר, האחד חומוס עם המון פטריות ובצל, שילוב מוצלח בין השלישיה שהולכת נהדר יחד.
והשני חומוס עם בן דודו הטחינה וזעתר, כאן כאן שילוב מוצלח ואהוב.

בניגוד לחומוסים עם התוספות שהכרנו עד היום, בהן התוספת הספיקה לביסים בודדים, כאן מדובר בכמות נדיבה של תוספות שנותנת הנאה בכל ביס וביס , 



שילוב הטעמים נותן משמעות חדשה לחווית הניגוב.

שני החיזוקים החדשים מצטרפים לסדרה שקיימת כבר על המדפים ,
חומוס עם המון פלפלים חריפים, עם המון מטבוחה, עם המון חצילים פיקנטיים, חומוס עם המון חריף, חומוס עם המון גרגירי טחינה וגרגירי חומוס.

אצלנו נרשמו לחומוס 2 כוכבי מישלן,חחחח, החומוס עם הפטריות והבצל נהדר וטעים, השילוב בינהם יוצר מנה מנצחתרק להוסיף לימון וחמוצים
פיתות חמות 

עכשיו זה ממש לא משנה אם אתם מנגבים בדוך או סיבוב, כי בכל ניגוב תהנו מתוספות טעימות.

ניתן להשיג ברשתות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה