יום שבת, 1 באוקטובר 2016

עוף בזיגוג גרגירי רימון ורכז רימונים-משדרג לי את שולחן החג!!!!!

זה לא סוד
שאני מאוד אוהבת חגים,בגלל שכל המשפחה נפגשים,אבל לא רק,גם בגלל התבשילים והמתכונים הטעימים,
אבל החגים גם מביאים בהלת מתכונים,
מה להכין ??? מה להגיש?? איך לחדש???
איך לשלב ועם מה???

בגלל זה קראתי לעזרת חבר,חבר מוכשר ואלוף עם נשמה ענקית,
השף עידו מדר,
איתגרתי אותו לכבוד החג,
אמרתי לו "עידו מאמי,תעשה לי מתכון שישלב מנה עיקרית עם משהו מסממני החג,
עידו השיב ללא היסוס ,כבר מכין לך,

אז הנה אני מעבירה את זה לכם

עוף חגיגי ברכז רימונים עם גרגירי רימון לריבוי זכויותנו.

מצרכים:
1 עוף קטן
גרעיני רימון מרימון 1
2.5 כוסות רכז רימונים
10 שיני שום  שלמות (לא קלופות)
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח אטלנטי

ההכנה:
משרים את העוף בקערה עם מים במקרר למשך יממה,
מערבבים בקערה את כל המצרכים
שמים את העוף בתבנית חד פעמית או פיירקס
מפזרים מעל את ערבוב המצרכים ,
מעסים את העוף היטב
מכסים בנייר אפייה ונייר כסף
אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כשעה וחצי
מוציאים את התבנית
משאירים אותה מכוסה
מחממים תנור למקסימום ומחזירים את התבנית
להשחמה אחרונה של 15-20 ד'
אפשר לפזר בצללי שאלוט או תפו"א בייבי

רגע לפני ההגשה לפזר מעל את גרגירי הרימון.
בתיאבון

שנה טובה ומתוקה
באהבה מהשף המקסים עידו מדר.

תודה עידו
 
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה