אתם מסוג האנשים שאוכלים סלק רק בראש השנה לצורך הברכות או שאתם נימנים על אוהבי הסלק ,כמוני?
אם אתם לא מהסוג שאוכל כל השנה אז כדי שתתחילו , כי מלבד העובדה שזה טעים ועכשיו נגיש וזמין בלי הרבה מאמץ, מה שפעם היה צורך המון שעות של בישול בסיר לחץ , הודות לסנפרוסט.
אז לפני שאני אתן לכם 2 מתכונים נפלאים לסלטי קיץ נהדרים של סלק, אני חייבת לציין בפניכם כמה סיבות בריאותיות לאכול סלק ולא רק בראש השנה, הסלק חוץ מהיותו טעים ויפה (חייבת לציין), מכיל מינרלים רבים כמו: סידן , אשלגן, מגנזיום ,אבץ וברזל , אמנם לא הרבה ברזל אבל כמות שנספגת היטב ,הוא מעולה במיוחד לסובלים מאנמיה.
הסלק יכול להיות נהדר בפני עצמו או כתוספת ,לסלט ,לקובה ועוד...
הוא גם צובע את האורז הלבן לצבע אדום ,מעשיר ומוסיף טעם מתקתק.
חדשות אדומות ומתוקות וקפואות מגיעות מסנפרוסט, סלק מוכן לשימוש,
רק לחמם במים (ניתן בכמה דרכים) ולהוסיף , אם מכינים תבשיל שכולל סלק
אז ניתן להשתמש ישירות מתוך השקית.
אני בחרתי לעשות סלט טעים לימי הקיץ החמים, סלט נהדר עם פיטרוזיליה
וגבינה בולגרית, נהדר לאכול בפני עצמו.
את הסק בישלתי 13 ד' במים , אח"כ סיננתי והתחלתי לחתוך לקוביות גסות
קצצתי פיטרוזיליה הוספתי חומץ ולבסוף פיזרתי מעל קוביות גבינה בולגרית,
יצא נפלא וטעים עשיר בצבעים.
דבר נוסף שניתן לעשות זה קרפצו סלק ,נהדר כמנת פתיחה ומקשט כל שולחן.
אם אתם לא מהסוג שאוכל כל השנה אז כדי שתתחילו , כי מלבד העובדה שזה טעים ועכשיו נגיש וזמין בלי הרבה מאמץ, מה שפעם היה צורך המון שעות של בישול בסיר לחץ , הודות לסנפרוסט.
אז לפני שאני אתן לכם 2 מתכונים נפלאים לסלטי קיץ נהדרים של סלק, אני חייבת לציין בפניכם כמה סיבות בריאותיות לאכול סלק ולא רק בראש השנה, הסלק חוץ מהיותו טעים ויפה (חייבת לציין), מכיל מינרלים רבים כמו: סידן , אשלגן, מגנזיום ,אבץ וברזל , אמנם לא הרבה ברזל אבל כמות שנספגת היטב ,הוא מעולה במיוחד לסובלים מאנמיה.
הסלק יכול להיות נהדר בפני עצמו או כתוספת ,לסלט ,לקובה ועוד...
הוא גם צובע את האורז הלבן לצבע אדום ,מעשיר ומוסיף טעם מתקתק.
חדשות אדומות ומתוקות וקפואות מגיעות מסנפרוסט, סלק מוכן לשימוש,
רק לחמם במים (ניתן בכמה דרכים) ולהוסיף , אם מכינים תבשיל שכולל סלק
אז ניתן להשתמש ישירות מתוך השקית.
אני בחרתי לעשות סלט טעים לימי הקיץ החמים, סלט נהדר עם פיטרוזיליה
וגבינה בולגרית, נהדר לאכול בפני עצמו.
את הסק בישלתי 13 ד' במים , אח"כ סיננתי והתחלתי לחתוך לקוביות גסות
קצצתי פיטרוזיליה הוספתי חומץ ולבסוף פיזרתי מעל קוביות גבינה בולגרית,
יצא נפלא וטעים עשיר בצבעים.
דבר נוסף שניתן לעשות זה קרפצו סלק ,נהדר כמנת פתיחה ומקשט כל שולחן.
בתיאבון!!!!!