יום שבת, 3 בפברואר 2018

תלמה הופכים את הקערה (של דגני הבוקר ) על פיה


על הרבה מאוד שולחנות מוגשים מידי בוקר ולפעמים גם בערב, קערות של דגנים , גם אצלי נהוג כך כבר שנים, זה לא סוד שדגני הבוקר מהווים פתרון קל , נגיש ונוח לארוחת בוקר שמשקיטה את מצפוננו ההורים, בלחץ ובטירוף היום יומי , שהילד אכל.


למרות שזה פתרון יעיל וקל יש הורים שיחלקו עלי , בגלל כמות הסוכר שנמצאת במוצר, אבל.......


תלמה שהכריזה ב-2016 על מהפיכת הסוכר , הבטיחה להפחית את כמות הסוכר בדגני הבוקר וכך עשתה, השינוי החיובי נעשה בהדרגה כבר מ-2010 
כדי לאפשר לצרכנים להתרגל לשינוי בטעם.


עכשיו משיקה תלמה את כריות נוגט , שמצטרף ליתר המוצרים שכבר נכנסו למהפיכה, כריות נוגט עכשיו עם כ-45% סוכר, כך יוצא שכריות נוגט החדש מכיל כ-20.5 גר' סוכר ל-100 גרם, לעומת כ-39.5 גר' ל-100 גר' בכריות נוגט הרגיל.



ההפחתה מורגשת והכריות פחות מתוקות אבל טעימות מאוד , בעיקר כשהן מוגשות בתוך קערת חלב (שגם ככה מכיל סוכר), אצלי נרשמה התלהבות גם מאכילת הכריות כמו שהן .


המוצר אינו מכיל חומרים משמרים והשגחתו הבד"צ.

אני אוהבת שינויים בייחוד שינויים בריאים!!!!





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה