יום שבת, 17 במרץ 2018

פירורי לחם עם פלוס תזונתי ענק!!!!!


באוסם ממשיכים במגמת הפלוס ומוסיפים לעצמם פלוס נוסף , אחרי שהכוסמין תפס מקום של כבוד בכל מטבח ששואף לבריאות , הגדילו אוסם את סדרת הפלוסים שלהם עם פלוס שמצטייר בעיני כפלוס ענקייייייי, פירורי כוסמין.

הכי ישראלי בעיני זו מנת השניצל , כל ילד אוהב שניצל , מטוגן אפוי צלוי , אבל מה שעושה את השניצל כל כך טעים ופריך אלו פירורי הלחם שעוטפים אותו.

כמובן לא רק שניצל ניתן לעשות עם הפירורים, אפשר לאפות כרובית בתנור ללא ביצה (כך שגם טבעונים יכולים להנות ממנה קריספית טעימה ומפנקת) .

את הכרובית יש לשטוף ולבשל במים למשך 10 ד' 

אח"כ להפריד את הפרחים (גס) , להניח על נייר אפייה לבזוק מעל מעט שמן זית ולפזר פירורי כוסמין , להכניס לתנור עד להזהבה.

כמובן שניתן ליצור גם לביבות תפו"א או בטטה ואפילו כרובית , 

לטחון אותן להוסיף ירק (לא חובה) קצוץ (זה מוסיף לטעם) 

ליצור עיגולים, לשטח ולצפות בפירורי לחם (עד לכיסוי מושלם של הלביבה).

ניתן או לטגן או לאפות.

בתיאבון.

הפירורית מכילה 50% קמח כוסמין (זה הכי הרבה שראיתי , אפילו לחם הכוסמין של לחם הארץ מכיל רק 30% ).

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה