יום שבת, 14 ביולי 2018

טעמים מבית אמא, סלטי צבר.

עם השנים זה נעשה מאוד קשה לקבוע מי המסעדה הכי טובה, כי הרי שעל טעם וריח אין להתווכח, ולכולנו טעם ייחודי, האחד אוהב חריף השני מלוח, האחד אוהבי בשרים השני אוהב חלבי , אז זה הופך את הבחירה שלנו לקשה פי כמה, אבל זה לא מה שימנע מאיתנו לבקר ולוותר, אבל לפעמים קצת קשה לנו להגיע פיזית למסעדות של השפים הכי אהובים וטוב שיש שיתופי פעולה
עם חברות מזון, להתענג מכל ביס בבית שלנו ולתהות מהיכן ההשראה לסלט / האוכל הטעים שלהם?

ותתפלאו , גם הם ספגו את האהבה שלהם ובעיקר את המתכונים הנפלאים מההורים שלהם , לא אחת הם מודים , שההשראה שלהם באה מאמא שלהם,
כי האקדמיה הטובה ביותר היא ברכיה של אמא!!!!
שם בבית של אמא הכל התחיל , כמה פעמים טעמתם סלט וזה הזכיר לכם מיד את טעם הילדות מהבית של אמא? אני בטוחה שכבר טעמתם .

בצבר עשו שיתוף פעולה מדהים , הפעם ניגשו למקור ש"הוליד" שפים נפלאים , האמא של השפים המובילים כמו אבי לוי, טום אביב ויוסי שיטרית,
ויחד איתם הביאו ישרות למטבח שלנו את הטעם שעליו גדלו טובי השפים.

סדרת סלטים טעימה ומיוחדת שנקראת " סלט של אמא" סלטים שנוצרו באהבה של אם.

בסדרה אפשר למצוא:


סלט קישואים , מטבוחציל (פיקנטי וטעים), כרובית לניגוב (סט חומוס עם נגיעות עדינות של כרובית בתחתית) וסלט סביח.
אצלנו נרשמה אהבה לסלט במטבוחציל בגלל הפיקנטיות וטעם המטבוחה שכל כך מוכר ושמיש אצלנו במטבח, גם הכרובית היתה מעולה דווקא העדינות של טעם הכרובית הפך את הסלט למעניין ואנין יותר ללא ריחות נילווים שבדר"כ יש לכרובית.
הסלטים החדשים ללא ספק יהפכו את השולחן שלכם לטעים ועסיסי יותר , כי הרי שאין כמו טעם של בית ובעיקר של אמא.

בתיאבון



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה