יום שלישי, 24 בינואר 2017

חדשות קולינריות טעימות מגיעות מצבר

בזמן האחרון ישנה מגמה ומעין "דרישה" של הצרכנים לשדרוגים קולינארים.

ובצבר שומעים היטב את הצרכנים, כי אנחנו הצרכנים לא אוהבים להתפשר אנחנו רוצים גם וגם , אנחנו רוצים את טעם החומוס המשודרג עם כל התוספות הטעימות, שקיים בחומוסיות.

אחרי שצבר השיקו את סדרת חומוסטחינה ,הם החליטו לשדרג, כי זה מה שהצרכן אוהב, אז אחרי שילוב כ"כ מוצלח בין 2 מזונות עממיים כמו טחינה וחומוס ,שאפשר לאכול אותם כמו שהם ונפוצים בכמעט כל מטבח ישראלי והרבה מסעדות , הם החליטו להוסיף!!!!

בשיתוף היועץ הקולינארי ,השף אבי לוי, צבר הוסיפה חומוסטחינה עם קונפי שום ,

 

וחומוסטחינה עם פלפל מטוגן חריף (זהירות חריף אששששש)-לאמיצים בלבד.


התוספות בכמות נדיבה כך שאפשר להנות מכל הקופסא עם התוספת.

בנוסף לתוספות הסופר טעימות שמקפיצות את בלוטות הטעם, הסדרה מכילה 40% טחינה גולמית משובחת.
כי לסנדוויץ מושקע לא צריך כבר להתאמץ , שכבה חומוסטחינה עם תוספות
ויש לכם סנדוויץ מפנק.


איזה אתם מעדיפים?????
החומוסטחינה מגיע באריזה של 400 גרם כשרות בד"צ.
 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה