יום שלישי, 7 באפריל 2015

עוגיות שקדים עבמבר-כשר לפסח

שקדים אני מאוד אוהבת בכל צורה ובכל דרך,

אבל עוגיות השקדים של הטריפוליטאים הם הכי טעימות,הן גם מאוד יקרות,

אז הנה אני מגלה לכם מתכון (סודי) שעובר מדור לדור,

לא תאמינו כמה זה קל(וכמובן טעים!!!!)

מצרכים:

700 גר' אבקת סוכר

1 ק"ג שקדים מקולפים(לטחון טוב טוב)

7חלבונים של ביצים

בקבוקון תמצית שקדים

4 שקיות סוכר וניל

חצי כפית סודה לשתיה 

לערבב הכל היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה

לעשות כדורים להשטיח מעט 

לקישוט לשים שקד מעל 

להכניס לתנור על חום של 180 מעלות ל-20 דקות.(עד להזהבה)

מועדים לשמחה!!!