יום שבת, 11 ביוני 2016

זיווה ממלוואח עם ביצה קשה או רכה באמצע-שמש לשבועות

היום בערב ערב חג השבועות,חג של לבן,גבינות והרבה ,

המון מתכונים וכולם טעימים ,הנה מתכון לשמש מחממת עם גבינות טעימות וממש בקלות,




מתאים לארוח/ארוחת ערב קלילה אבל טעים ביותר.

אם מתחשק להכין להכין משהו קליל מהיר בלי הרבה מצרכים ורכיבים זה המתכון המושלם בשבילכם.

מצרכים:

מלוואח

רסק עגבניות

חמאה

תוספות:

בצל,ממרח שום,זיתים,גבינה צהובה מגורדת,גבינת מוצרלה מגורדת,טונה ועוד ככל העולה על רוחכם.

אופן ההכנה:

מניחים מלוואח בתבנית על נייר אפיה .
חותכים את המלוואח מהאמצע עד רבע לפני הסוף בדיוק לפי התמונה

מורחים ברבע שלא חתכנו את הרוטב /רסק העגבניות ושמים את התוספות הנבחרות .




מקפלים את המלוואח בחריצים שעשינו עד הקצה .

אם רוצים ביצה קשה ולא רכה שוברים ביצה לפני שמכניסים לתנור ואם רכה אז שוברים כמה דקות לפני שמוכן .


שיהיה לכולנו חג שמח

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה