תבשיל בשר או בשמו המקצועי תבשיל קדירה הוא בעצם מנה עיקרית,
שולחן השבת והחג לא יהיה מושלם בלעדיו,זה חגיגי ,טעים ומשביע.
אבל בשר צריך לדעת להכין שלא יצא יבש מידי שלא יצא קשה מידי,
שיצא בול כמו שצריך.
קיבלתי קוביות בשר עגל של אדום אדום,קוביות בשר טרי ואיכותי והמנה המנצחת שלי ,שהילדים מאוד אוהבים זה קוביות בשר ברוטב פטריות עם פטריות ,רצועות בצל מעל פירה טעים.
ערב שבת היה בדיוק הזמן ,כולנו מסביב לשולחן ,מחכים למנה העיקרית,
והנה המתכון:
מצרכים-
מגש קוביות בשר עגל אדום אדום
רוטב פטריות
בצל גדול אפילו 2
פטריות טריות או קופסת פטריות שלמות.
אופן ההכנה-
לוקחים את קוביות הבשר (אני שוטפת במים)
מטגנים אותו-צורבים אותו מכל הכיוונים
מוסיפים מים ומכסים ,נותנים לבשר להתבשל עד שנעשה רך,
כשהבשר נעשה רך מוסיפים רוטב פטריות (שקית רוטב פטריות שממיסים במים)
נותנים לזה עוד טיפה בישול ואז שופכים את הפטריות הטריות/פטריות מקופסא
בינתיים חותכת בצל לפלחים ומטגנת בנפרד ,
ואז שופכת על הבשר.
מגישים מעל אורז לבן,קיטשרי או פירה.
שולחן השבת והחג לא יהיה מושלם בלעדיו,זה חגיגי ,טעים ומשביע.
אבל בשר צריך לדעת להכין שלא יצא יבש מידי שלא יצא קשה מידי,
שיצא בול כמו שצריך.
קיבלתי קוביות בשר עגל של אדום אדום,קוביות בשר טרי ואיכותי והמנה המנצחת שלי ,שהילדים מאוד אוהבים זה קוביות בשר ברוטב פטריות עם פטריות ,רצועות בצל מעל פירה טעים.
ערב שבת היה בדיוק הזמן ,כולנו מסביב לשולחן ,מחכים למנה העיקרית,
והנה המתכון:
מצרכים-
מגש קוביות בשר עגל אדום אדום
רוטב פטריות
בצל גדול אפילו 2
פטריות טריות או קופסת פטריות שלמות.
אופן ההכנה-
לוקחים את קוביות הבשר (אני שוטפת במים)
מטגנים אותו-צורבים אותו מכל הכיוונים
מוסיפים מים ומכסים ,נותנים לבשר להתבשל עד שנעשה רך,
כשהבשר נעשה רך מוסיפים רוטב פטריות (שקית רוטב פטריות שממיסים במים)
נותנים לזה עוד טיפה בישול ואז שופכים את הפטריות הטריות/פטריות מקופסא
בינתיים חותכת בצל לפלחים ומטגנת בנפרד ,
ואז שופכת על הבשר.
מגישים מעל אורז לבן,קיטשרי או פירה.
בתאבון!!!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה