יום שבת, 1 באפריל 2017

חדשות פריכות נטולות גלוטן מלב הטבע

הי חברים וחברות,  לפני שנה החלטתי להיגמל מגלוטן וסוכר,
לא מטעמים רפואיים אבל מטעמיים שומניים ,כמו שומן ביטני רוחבי, שהצטבר מהלידות והקטנה שלי כבר בת 10 😠.

ההחלטה היתה קלה ביותר ,הביצוע בהתחלה היה קצת קשה ,אבל פניתי למכון אברהמסון שמטפל בדיוק בגמילות מהסוג "הטעים" והאמת שהתפלאתי 
איך אחרי טיפול אחד של 20 ד' בלבד עפו להם כל החשקים של בגט חם, סוכריות גומי ועוד....

מאז אני מסתכלת היטב בגב המוצרים ומקפידה מאוד על המצאות סוכר וגלוטן, גם בישולי הבית עברו תהליך בריא .

המאכל שאהוב על כל ילד כמנה עיקרית ליד תוספת או אפילו בנפרד ,אפילו ככה לאכול מהיד ,זה שניצל מטוגן.
את השניצלים שלנו אני בדר"כ מצפה בפירורי לחם ,הפעם שדרגתי אותם 
שיהיו קצת יותר קראנצים, ציפיתי אותם בפירורי קרקר ללא גלוטן,
הילדים שלי שהם הנסיינים הכי אמיתיים ,מיד אמרו "אמא, איזה ריח נעים, מה זה זעתר?"




הקרקרים החדשים של לב הטבע מכילים פחות מ-20 ppm גלוטן, קמח תירס ותפו"א -מה שמתאים במיוחד לנמנעים מגלוטן.


בסדרה החדשה אפשר למצוא קרקרים מקמח אורז מלא , עם תוספות טעימות שמוסיפות לטעם ותורמות לתחושת שובע כמו ,זרעי חמניה , זרעי פשתן ,זרעי שומשום ומעט קצח .
הקרקרים אפויים ללא שמן ,הם פריכים נותנים תחושה של שובע ,הם עשויים מחומרי גלם טבעיים ללא תוספות של חומרים משמרים ,אין בהם תוספות של סוכר,אבל מה שהכי אהבתי זה החלוקה הפנימית ל-4 אריזות אישיות ,מה שמבטיח שמירה על טריות המוצר לאורך זמן ,גם אם פתחתם אחד ,היתר לא יאבדו את הטריות.
הקרקרים מתאימים גם לטבעונים ,הם נושאים את אישור עמותת וייגן פרינדלי (vegan friendly) .










הם טעימים מאוד גם בשילוב עם גבינות וממרחים שונים, אפשר לאכול אותם כנשנוש ,או בתוספת לארוחה ואפילו כמו שעשיתי לשלבם בתוך הארוחה.
מחירם לצרכן( לחבילה) 17 ש"ח .
ניתן להשיגם בבתי טבע, בשופרסל ועוד...







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה