יום רביעי, 26 ביולי 2017

מתכון לתשעה באב -בורקס גבינה קל להכנה בציפוי פריך

אוסם מבינים שפירורי לחם הוא סוג של "תבלין" שנמצא כמעט בכל מטבח,

הוא משמש כציפוי למאכלים שונים בעיקר לשניצלים, זה הופך את 

האוכל לקארנצי, פריך והרבה יותר מעניין .



חדשות קארנציות מגיעות מאוסם, פירורית עם ביסלי גריל, במהדורת קיץ מוגבלת, אני משערת שעכשיו הרבה ירימו גבה כי רובנו כבר מכירות והכנו את זה בעצמנו, פירורי הלחם עשויים מחיטה מלאה וללא חומר משמר ,
כבר בפתיחה ניתן לטעות ולחשוב שמדובר בביסלי גריל חחחחח.




אז דבר ראשון שעלה לי בראש , זה שניצלים אפויים עם ציפוי של ביצה ופירורי הגריל,זה הפיץ בבית ניחוח טעים.



אבל בגלל שעכשיו ימי 9 באב, ניצלתי את הפירורים להכנת מנה חדשה ,קלילה וטעימה עם מוצרי חלב, בורקס גבינה בציפוי פירורי לחם בטעם גריל.

מצרכים:

מלווח (אחד מספיק ל-4 חתיכות)

גבינה בולגרית (מגורדת גס)

ביצה (לציפוי)

פירורי לחם בטעם גריל 








ההכנה:

חותכים את המלווח לרבעים






שמים במרכז משולש כדור גבינה מגורדת (ניתן לתבל בפלפל שחור)






לסגור




למרוח ביצה ולצפות בפירורי בגריל



להכניס לתנור עד להזהבה שיהיה בתיאבון.

להיזהר מהמילוי זה חם!!!!

לסרטון שהכנתי עם כל השלבים : כאן 





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה