יום ראשון, 5 בנובמבר 2017

חדשות בריאות מלחם אנגל צרפתי- לחם כוסמין

בשנים האחרונות , ניכר שמדף הלחמים עובד שדרוג, מהלחם הכהה והבהיר שהכרנו בילדותינו  "נולדו" לא מעט לחמים טעימים ממרכיבים שונים ובריאים יותר.

אחד הלחמים הכי מדוברים היום , הוא לחם כוסמין, אבל מה זה בדיוק כוסמין????
זהו זן קדום של חיטה, היה בשימוש עד תקופת ימי הביניים, בשונה מקמח רגיל (שאותו קל יותר לעבד), הכוסמין מכיל אחוז גבוה של חלבון מחיטת לחם וכמות גדולה של סיבים תזונתיים, מינרליים וויטמינים.

בהלכה הוא נימנה על אחד מחמשת מיני דגן, הכוסמין מעשיר את תרכובת הלחם במינרליים וכו' ומעניק ללחם טעם מתקתק עדין מלחם רגיל,
הוא תורם לתחושה של שובע לאורך הרבה שעות (פרוסה אחת השביע אותי ליום שלם), אך החיסרון היחיד שלו , אורך חיי המדף שלו אינם גבוהים מרגע הפתיחה, לכן ניתן לאחסנו במקפיא ולהשתמש בכמות הרצויה לאותו רגע.

חדש על מדפי הלחם,  לחם המחמצת " אנג'ל צרפתי" אנג'ל צרפתי  100% כוסמין, מי שידועה באפייה שלה כבר למעלה מ-90 שנה , משיקה לחם חדש 
טעים , מזין ,משביע ובריא יותר, לחם שעשוי 100% כוסמין .


מעולה למבקשים לשמור על אורח חיים בריא , או למי שעושה דיאטה מאוזנת.
הלחם בניגוד ללחמי כוסמין אחרים הנמצאים בשוק , הינו ללא תוספת סוכר
ואף נושא את תו איל וגם את תובריא.



משקל אריזת לחם 600 גר.

















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה