יום שבת, 12 במאי 2018

השמנת של הגבינות עם תוספות מפתיעות

בעוד כמה ימים נחגוג את חג השבועות , שבועות זהו חג מתן תורה , חג שבו מסיימים לספור את העומר, חג עם המון קדושה ושפע של מנהגים , בעיקר טעימים, הרשת מתמלאת במתכונים נהדרים , בחנויות ניתן למצוא מלאי של גבינות ומעדנים חדשים , אני אישית נימנית על אוהבי החג , בגלל האוירה ובעיקר בגלל המאכלים, גם במחלבת טרה חוגגים את שבועות עם גבינות נפלאות, לאחר הצלחת סדרת גבינות קרם שמנת 5% (טבעי, זיתים, פלפלים פיקנטי, ושום שמיר) ,  משיקה טרה 2 טעמים חדשים : בצל קלוי וציזיקי.

מרקם הגבינות עשיר וטעים , הם נמרחים היטב על פרוסת לחם ואף ניתן לשלבם במתכונים נפלאים.

רעיון למתכון:

לוקחים מלוואח מרדדים מעט
חותכים לרבעים 
ממלאים בגבינת קרם שמנת (מה שבא)
סוגרים.
מורחים ביצה מעל ומפזרים שומשום
מכניסים לתנור 180 מעלות 
עד להזהבה 
ו....בתיאבון זהירות מהמילוי הוא חם....

כמובן שניתן להוסיף טונה, תירס , זיתים ומה שעולה על רוחכם
את המנה מגישים עם סלט טרי בצד.
חג שמח.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה