יום ראשון, 13 בספטמבר 2015

עוגיות לוטוס פריכות במינימום השקעה אבל עם מקסימום הנאה!!!

כדי שהשנה תהיה מתוקה כדי שנאכל מתוק והרבה,אז הנה מתכון לעוגיות פריכות נהדרות,במתיקות מעודנת,

מתכון שדורש מינימום מצרכים אבל מובטחת הנאה מרובה ועונג בכל ביס,

אז בזמן שהן ניאפות שימו מים לקפה,כי עד שאלה ירתחו כבר יהיה בידכם חופן דוגמניות.

מצרכים :



1 ביצה

4 כפות ממרח לוטוס /לוטוס קראנצ'.

4 כפות גדושות של קמח תופח.

לערבב הכל בקערה עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושי קמח,

ליצור עיגולים

להכניס לתנור לחום של 170 מעלות לכ-13 ד'


ותתענגו!!

שנה טובה ומתוקה,שנת אושר ושמחה, שנה של עשייה אפייה ופריחה,ומעל לכל שנה של בריאות איתנה .