יום חמישי, 22 בדצמבר 2016

גמדים של שטראוס מגמדים את הסוכר

אומרים שדברים טובים מגיעים באריזות קטנות ,זה נשמע לי הגיוני ונכון ,בעיקר שמדברים על מוצרי גורמה ומאכלים ,כי אז נראה שלקחו את כל מה שטעים ,תמצית וריכזו לכלי קיבול קטן.


גמדים זה שם חמוד ,אסוציאטיבית זה משדר מתוק וחמידות.



כאמא לילדים בוגרים אני לא אשכח את ימי המחיות של הפירות, הנסיונות ,הטעימות,הפליטות וכו'... איך הייתי מערבבת מחית של פירות עם גביע גבינה ותוך שנייה הייתי מקבלת את זה בחזרה על הרצפה במקרה הטוב ובמקרה הפחות נעים על הפנים!!!!אבל ,תנשמו, תמו ימי הניסוי והתהייה !




הגמדים הצבעוניים של שטראוס , הוסיפו לחיים שלנו לא רק נוחות וצבע ,
אלא גם טעם משובח של שילוב בין גבינות ומחיות של פירות.
מאז שהילדים שלי ניסו את גמדים של שטראוס אפשר לומר שהם גדלו עליהם, הגמדים נשארו לאורך השנים באותו הגודל אבל השתדרגו בטעמים .
לאחרונה נראה שכולנו רוצים לסגל לילדים שלנו ולעצמנו אורח חיים בריא יותר, יש מודעות גבוהה יותר לכמות סוכר ומלח, לכן הרבה חברות מוצאות לעצמן לשים דגש על מה שחשוב לנו ההורים, הצרכנים, כדי שנהיה מרוצים ,
כל ההרגלים של הילדים מתחילים הרבה לפני שהם מבינים, כבר מגיל צעיר מאוד .
הגמדים של שטראוס מתגמדים בכמות הסוכר ,מעכשיו כל גביע מכיל רק חצי כפית סוכר ,כל יתר הדברים הטובים נשארו באותה מידה ,
גבינה 5% עשירה בחלבון ,הגמדים מכילים תחיות פרי טבעי ,ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל, ברזל,סידן ויטמינים ומינרלים.


לכבוד החנוכה עשינו עם הגמדים האהובים סופגניות גמדים, קטנות וטעימות!!!(בסגנון סופגניות אשל).
מצרכים:




כוס+ 3 כפות קמח תופח
2 כפות סוכר (אפשר להפחית לכף אחת)
קורט מלח (רבע כפית)
2 גביעי גמדים (1 גביע שמנת/אשל )
1 ביצה
1 שקית אינסטנט וניל


ההכנה:


מערבבים את כל החומרים עד שנוצרת תערובת כמעט אחידה
בינתיים מחממים שמן עמוק בסיר רחב
יוצקים כדורים קטנים לתוך השמן באמצעות 2 כפות או כף גלידה
מטגנים על אש נמוכה מכל הצדדים עד להזהבה.




הן יוצאות מתוקות וקלילות אבל למי שמעוניין למלא אותן ניתן למלא בריבה וכל מה שמעניין.
חנוכה שמח!








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה