יום שני, 20 באוגוסט 2018

מינימום פחמימות מקסימום טעם- שוקולד A1C

החופש בעיצומו ואני כבר מתחילה לחשוב על החג שמגיע בול שבוע אחרי שחוזרים לשגרה, ואני שמתארחת חייבת לדאוג למתנה יפה ומתוקה למארחת לכבוד השנה החדשה, מידי שנה זה הופך לקשה יותר ויותר ואפילו מבלבל , כי תמיד צריך לזכור מה יש לה ומה אין???!!

השנה אני מפתיעה עם משהו מתוק , איכותי וחדשני, פרליני שוקולד ושקדים משובחים שפותחו עפ"י נוסחה ייחודית  ע"י ד"ר מריאלה גלאנט - אנדוקרינולוגית שמתמחה בטיפול בסכרת ומקימת " מכון גלאנט לטיפול בסכרת" .

זה לא סוד שפחמימות זה טעים ומהנה והשילוב של פחמימות ומתוק זה הכי ערב לחיך, אבל לא הכי בריא.

אם אספר לכם שטעמתי שוקולד טעים טעים שהוא מכיל מינימום פחמימות אבל טעים במיוחד?! שוקולד שפותח ע"י נוסחה מיוחדת,
המיוחד בנוסחה שהיא מפחיתה משמעותית את השפעת המזון על רמת הסוכר בדם , מה שאומר ערך גליקמי נמוך מאוד , כך שהפרלינים מופחתי פחמימות ועשירים בחלבונים ומאוד טעימים.

הפרילינים עשויים עבודת יד ע"י שוקולטייא מומחה ומגיעים ב-3 טעמים , קלאסי, קפה ואקזוטי.

מעכשיו גם סוכרתיים יכולים להנות משוקולד איכותי .

זו מתנה נפלאה לשנה טובה ומתוקה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה