לחם יין חוגגת 20 וזו סיבה נהדרת להגיע ולחגוג, יש חגיגה ואני חייבת להרים לחיים.
אומרים שעם האוכל בא התיאבון , אז ככה בדיוק קורה למי שמגיע למסעדת הביסטרו "לחם יין", שמוכיחה כבר 20 שנה שלא צריך להיות בתל אביב כדי להצליח, ניתן להצליח ובגדול גם מיהוד .
ממעדנייה שכונתית גדלה והפכה למסעדה מוכרת , הודות לחוויה הקולינרית
מלאת הטעמים הנפלאים והאוירה במקום.
מהרגע שנכנסים למסעדה , מרגישים כאילו תלאות היום נשארו אי שם בחוץ , מהרגע שהתיישבנו אנחנו נהנים מאוכל ואוירה ,הודות לעיצוב הכל כך מיוחד ומיקום הביסטרו שמרוחק ממקומות סואנים תורמים לאוירה המצויינת השוררת במקום.
הסוד הגדול בלנהל מסעדה מוצלחת ומצליחה שגם תשגשג ותצליח זה , שהבעלים שלה יהיו שם וכזו היא לחם יין , שהוקמה עם המון חזון וצפיות
ע"י רונה ודגנית, שתיהן מדהימות שעזבו קריירה מצליחה לטובת הגשמת החזון האישי והמשותף שלהן.
לכבוד יום ההולדת משיקים בלחם יין , תפריט חדש ומגוון , כמובן בלי להזניח את מנות הדגל שצועדות ומזוהות עם המסעדה.
אז מה בוותיקות ומה בחדשות?
הוותיקות: (על קצה המזלג...)
קרם חצילים וגבינת צאן
פיתה דרוזית עם בשר טלה
צנוברים וטחינה
סלט עוף בגריל
רביולי בטטה
ניוקי ערמונים
מה בחדשות:
בתפריט הערב: בראשונות:
סלט
קולורבי, עם רוקט, סלנובה, פטה ושקדים (39 ₪). מגוון פסטות חדשות: פטוצ'יני תרד,
גבינת גורגונזולה, רוקט, צנוברים ומסקרפונה (64 ₪), ספגטי ארביאטה (56 ₪) לזניה
בולונז (68 ₪), ובעיקריות: סטייק רוקה, פרוסות סינטה על צלחת לוהטת (129 ₪)
בתפריט הבוקר:
בוקר סלמון, גרבדלקס, סלט עגבניות ונבטים, מיני
בייגל (66 ₪ ), בוקר צ'יה ובוקר אסאי. קערות בריאות (36 ₪):בוקר צ'יה: יוגורט,
צ'יה, שקדים, פקאן, תמרים, אגוזי ברזיל, פירות יער, שבבי קוקוס, גוג'י ברי וחמאת
בוטנים
בוקר אסאי: יוגורט, אסאי, גרנולה לחם יין,שקדים, זרעי
פשתן, שבבי קוקוס, בננה, גוג'י ברי, פירות יער וטחינה גולמית משומשום מלא עם סילאן,
אגז בנדיקט 2 ביצים עלומות, לחמניית
בריוש, תרד, סלמון, רוטב הולנדייז ( בשישי בלבד 39/49)
ובקינוחים: פאי לימון ( 39 ₪ ) טריו - שלישיית מיני קינוחים - גבינה ופירורים, קרם לימון וטירמיסו (39 ₪). לקראת הקיץ החלו ב"לחם יין" לייצר גלידות תוצרת הבית מחומרי גלם משובחים ועל פי מתכון שהשף נשלח במיוחד ללמוד באיטליה. את הגלידה מכינים כל יום. בטעמים: פיסטוק, שוקולד, אגוזים, וניל, פררו רושה, דובדבני אמרנה וסורבה: תות, קוקוס, מנגו ופסיפלורה.
הכל היה מושששששלם
ולאחרונה גם התחדשה המאפייה בתנור פיתות ובמקום נאפות מידי יום פיתות כוסמין ופיתות רגילות.
אז הגעתי לטעום ונהנתי משילוב של אוכל טעים , אוירה מצויינת שירות אדיב , מה עוד אפשר לבקש חוץ מ... שתזכו למנה הבאה עד 120 שנה .
מזל טוב
ועוד משהו טעים , בסמוך למסעדה שוכנת המאפייה
ששם אופים עוגות עוגיות ועוד שפע של דברים טעימים ואיכותיים.
שעות פעילות: א'-ג' בין השעות 8:00-23:30,
ד'-ה' בין השעות 8:00-00:30, ביום ו' פתוח בין השעות 8:00-16:00 ומ18:00-23:30 ובשבת
12:00- 23:30. לחם יין אינה מסעדה כשרה.
כתובת: החורש 4 יהוד (בית אפריקה ישראל),
טלפון: 03-632-1793
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה