בחירות זה דבר קשה, במיוחד שמדובר על בחירת מתוק או מלוח,
חמוץ או חריף ואני בכלל מאלה שאוהבים לשלב ואני לא היחידה,
תשאלו את הצרפתים שאוהבים לשלב את הגבינות שלהם עם הענבים השחורים העסיסים והמתוקים, או את האיטלקים שמגישים את המנות העיקריות עם אגסים שרויים ביין ועוד.
כל כך כייף שאין צורך לבחור יותר, שילובים בדר"כ מוצלחים ולפעמים יפים יותר לדוגמא, ילדים מולטים, אפילו ערבוב של צבעים יצר לנו קשת מגוונת ויפה.
לכבוד האירוויזיון משיקה אוסם מהדורה חדשה שמשלבת בין המתוק למלוח,
בין האפרופו- חטיף התירס הטעים , לבין הפופקורן המתוק - פופקו,
זה נקרא, אפרופקו MIX ,את שני החטיפים כולנו מכירים ואוהבים
אבל יחד זה חדש, מפתיע ואחרי כמה רגעים ותבינו כמה שזה גם טעים.
טרנד ה MIX צובר תאוצה ונראה שאנחנו אוהבים את זה, אנחנו ניחשפים לשילובים מסקרנים, מפתיעים וטעימים.
אצלנו נרשמה התלהבות וכבר לא צריך להתלבט ולבחור, עכשיו אנחנו נהנים ממלוח ומתוק יחד.
חמוץ או חריף ואני בכלל מאלה שאוהבים לשלב ואני לא היחידה,
תשאלו את הצרפתים שאוהבים לשלב את הגבינות שלהם עם הענבים השחורים העסיסים והמתוקים, או את האיטלקים שמגישים את המנות העיקריות עם אגסים שרויים ביין ועוד.
כל כך כייף שאין צורך לבחור יותר, שילובים בדר"כ מוצלחים ולפעמים יפים יותר לדוגמא, ילדים מולטים, אפילו ערבוב של צבעים יצר לנו קשת מגוונת ויפה.
לכבוד האירוויזיון משיקה אוסם מהדורה חדשה שמשלבת בין המתוק למלוח,
בין האפרופו- חטיף התירס הטעים , לבין הפופקורן המתוק - פופקו,
זה נקרא, אפרופקו MIX ,את שני החטיפים כולנו מכירים ואוהבים
אבל יחד זה חדש, מפתיע ואחרי כמה רגעים ותבינו כמה שזה גם טעים.
טרנד ה MIX צובר תאוצה ונראה שאנחנו אוהבים את זה, אנחנו ניחשפים לשילובים מסקרנים, מפתיעים וטעימים.
אצלנו נרשמה התלהבות וכבר לא צריך להתלבט ולבחור, עכשיו אנחנו נהנים ממלוח ומתוק יחד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה