יום שבת, 11 במאי 2019

צבר מזניקה את הניגובים, עם חומוס וטחינה טעימים.

אנחנו עם מגוון, יש ביננו מחלוקות, אי הסכמות, אבל בדבר אחד כולנו מסכימים, שכדי להעשיר את טעם המנה (בשר, פלאפל וכדומה) יש להוסיף טחינה או חומוס והרבה.

מה שעוד שמתי לב, שבעצמאות אנחנו מניחים בצד את הדוך והסיבוב ולוקחים עם כף ישירות לתוך המנה.

תמונה יכולה לכלול: ‏‏מזון‏‏

הישראלים ללא ספק אוהבים מאוד חומוס, עם תוספות ואפילו קלאסי,
היקף המכירות הוא מבין הגבוהים בכל קטגוריית צרכנות במשק. 
ובחגים כמו עצמאות ולג' בעומר זה עולה אפילו יותר .

לרגל חגיגות עצמאות 71 לישראל, ארץ הצבר, מביאים צבר חומוס ייחודי עם מרקם רך ומשובח, חומוס חלק ללא גרגרים , חומוס עם טעם נוסטלגי לפני עידן התוספות.

תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏משקה‏ ו‏מזון‏‏‏

גם הטחינה מתחילה לקבל מקום על הצלחת וגם היא משתלבת נהדר עם מנות הבשר והפלאפל, הטחינה הצברית החדשה, משובחת ועשירה בעלת מרקם עדין ורך , עם תיבול מדוייק ומפנק.

אריזות הצבר לבשו כחול ולבן , במהדורה מוגבלת עד סוף חודש מאי.
משקל התענוג 600 גר.

YYY צבר!!!!

אין תיאור זמין לתמונה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה