פורים מגיע בצעדי ענקקקקק,כשפורים מגיע מגיע גם הדחף לאפייה,
אצלנו לא מסתפקים באוזני המן שכבר מזמן שודרגו למגוון מילויים,פרג,שוקולד ,חלווה,חמאת בוטנים ועוד...
אצלנו יש מנהג להמון מתוקים לחם הבולו המתוק בתוספת הצימוקים,המקרוד הממולא בתמרים וכו'...
את הבולו הכנו מקמח חיטה מלא של הטחנות הגדולות של א"י בחיפה,
הקמחים של החברה טחונים דק דק דבר שמאריך את חיי המדף שלהם.
המצרכים:
1 ק"ג קמח מנופה
1 כוס שמן
5 ביצים
קליפת תפוזים מגורדת מ-3 תפוזים
מעט גרידת לימון
3 שקיות אבקת אפייה
כוס מיץ תפוזים
חצי כף זרעי אניס
ניתן להוסיף(לא חובה למי שלא אוהב) חצי כוס צימוקים בהירים
מי שאוהב ניתן להוסיף גם אגוזי מלך (מפוררים גס)
ההכנה-
בקערה שמים את כל החומרים למעט הקמח,את הקמח מוסיפים בהדרגה תוך כדי לישה עד לקבלת בצק אחיד
מהבצק יוצרים כיכרות ,מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ-40 ד' או עד להזהבה.
מחירים מומלצים לצרכן לקמחים מבית הטוחנות-
קמח כוסמין מלא 100% 12-14 ש"ח
קמח חיטה מלא-6-8 ש"ח
קמח שיפון מלא -6-8 ש"ח
קמח כפרי-6-8 ש"ח
ניתן להשיג ברשתות ובחנויות ברכל,נתיב החסד ועוד...
לכבוד פורים מציעה טחנת הקמח "הטחנות הגדולות של א"י" אריזת פח מיוחדת לאריזות הקמח,
בעיצוב רטרו ,כשבגב האריזה מוטבע מתכון להכנת אוזני המן.
את אריזת הפח הייחודית ניתן להשיג ברשתות החנויות -לגעת באוכל,ברכל,נתיב החסד ועוד...
השנה כמו שאמרתי אוזני ההמן שלנו השתדרגו ,לצד אוזני ההמן הסטנדרטיות עם מילוי הפרג ,
כדי שהילדים גם יאהבו ויאכלו,חדש מחברת תומר-ממרח חמאת בוטנים,ממרח עוגיות וקונפיטורות.
את ממרח הבוטנים ניתן להשיג כממרח בוטנים קלאסי או בשילוב שברי בוטנים.
את הממרח הטעים הזה ניתן להשיג ברשתות השיווק .
עוד שידרוג מעולה שילדים לא יוכלו לעמוד בפניו,עוגיות פריכות או פתי בר מרוח בממרח מרשמלו,
אין ילד או מבוגר שלא אוהב מרשמלו,עכשיו אפשר למרוח את המרשמלו המתוק והטעים על כריך,
או כל עוגייה.
ממרח המרשמלו מגיע אלנו מארה"ב שם הוא כבר מזמן פופולארי,מי שדואג להביא לנו את המתוק הזה,
היא חברת מאכלי עולם.
את הממרח אפשר לאכול גם עם כפית,אבל תדעו שזה ממכר!!!!
מחירו כ-18 ש"ח
ניתן להשיג ברשתות-טיב טעם סטופ מרקט,AM-PM,ספייסז ועוד...
אצלנו לא מסתפקים באוזני המן שכבר מזמן שודרגו למגוון מילויים,פרג,שוקולד ,חלווה,חמאת בוטנים ועוד...
אצלנו יש מנהג להמון מתוקים לחם הבולו המתוק בתוספת הצימוקים,המקרוד הממולא בתמרים וכו'...
את הבולו הכנו מקמח חיטה מלא של הטחנות הגדולות של א"י בחיפה,
הקמחים של החברה טחונים דק דק דבר שמאריך את חיי המדף שלהם.
המצרכים:
1 ק"ג קמח מנופה
1 כוס שמן
5 ביצים
קליפת תפוזים מגורדת מ-3 תפוזים
מעט גרידת לימון
3 שקיות אבקת אפייה
כוס מיץ תפוזים
חצי כף זרעי אניס
ניתן להוסיף(לא חובה למי שלא אוהב) חצי כוס צימוקים בהירים
מי שאוהב ניתן להוסיף גם אגוזי מלך (מפוררים גס)
ההכנה-
בקערה שמים את כל החומרים למעט הקמח,את הקמח מוסיפים בהדרגה תוך כדי לישה עד לקבלת בצק אחיד
מהבצק יוצרים כיכרות ,מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ-40 ד' או עד להזהבה.
מחירים מומלצים לצרכן לקמחים מבית הטוחנות-
קמח כוסמין מלא 100% 12-14 ש"ח
קמח חיטה מלא-6-8 ש"ח
קמח שיפון מלא -6-8 ש"ח
קמח כפרי-6-8 ש"ח
ניתן להשיג ברשתות ובחנויות ברכל,נתיב החסד ועוד...
לכבוד פורים מציעה טחנת הקמח "הטחנות הגדולות של א"י" אריזת פח מיוחדת לאריזות הקמח,
בעיצוב רטרו ,כשבגב האריזה מוטבע מתכון להכנת אוזני המן.
את אריזת הפח הייחודית ניתן להשיג ברשתות החנויות -לגעת באוכל,ברכל,נתיב החסד ועוד...
השנה כמו שאמרתי אוזני ההמן שלנו השתדרגו ,לצד אוזני ההמן הסטנדרטיות עם מילוי הפרג ,
כדי שהילדים גם יאהבו ויאכלו,חדש מחברת תומר-ממרח חמאת בוטנים,ממרח עוגיות וקונפיטורות.
את ממרח הבוטנים ניתן להשיג כממרח בוטנים קלאסי או בשילוב שברי בוטנים.
את הממרח הטעים הזה ניתן להשיג ברשתות השיווק .
עוד שידרוג מעולה שילדים לא יוכלו לעמוד בפניו,עוגיות פריכות או פתי בר מרוח בממרח מרשמלו,
אין ילד או מבוגר שלא אוהב מרשמלו,עכשיו אפשר למרוח את המרשמלו המתוק והטעים על כריך,
או כל עוגייה.
ממרח המרשמלו מגיע אלנו מארה"ב שם הוא כבר מזמן פופולארי,מי שדואג להביא לנו את המתוק הזה,
היא חברת מאכלי עולם.
את הממרח אפשר לאכול גם עם כפית,אבל תדעו שזה ממכר!!!!
מחירו כ-18 ש"ח
ניתן להשיג ברשתות-טיב טעם סטופ מרקט,AM-PM,ספייסז ועוד...
חג פורים שמח!!!