מלח, התבלין הבסיסי והנפוץ שחובה בכל בישול איכותי וטעים, אבל, בהיסטוריה של המלח, הוא היה מצרך יקר ולא נגיש לכולם,
המלח משמש להכשרת בשרים, לשימור ירקות, לתיבול סלטים ובישולים ועוד.
רכיב הנתרן שמכיל המלח , הוא חשוב וחיוני לגוף האדם, אך היום עולה ממחקרים שאנשים צורכים יותר מידי מלח, המלח נמצא בהמון מוצרי גלם
כך שאם מוסיפים יש לעשות במידוד.
חברת מלח הארץ מצטרפת לטרנד המבורך של ההפחתה, הטרנד הבריא יותר, הפחתת נתרן במקרה שלה.כך שאם מוסיפים יש לעשות במידוד.
חדש על המדף צנצנת של מלח הארץ, 600 גר, מופחת נתרן.
למעשה היא מכילה 50% פחות נתרן בהשוואה למלח רגיל.
הצעד המשמעותי של הפחתת הנתרן, הוא צעד בריא, שמגיע בעקבות מודעות הצרכנים לצריכה נכונה ונבונה של מלח, כך שניתן להנות ממנת אוכל טעימה עם פחות נתרן.
צנצת המלח נוחה לשימוש וניתנת לסגירה מחודשת בכל פעם,
אז בפעם הבאה שתראו במתכון להוסיף קורט מלח, תדעו שזה יהיה גם
פחות נתרן.
צנצת המלח נוחה לשימוש וניתנת לסגירה מחודשת בכל פעם,
אז בפעם הבאה שתראו במתכון להוסיף קורט מלח, תדעו שזה יהיה גם
פחות נתרן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה