יום שבת, 30 ביולי 2016

חדשות ענקיות ממעדנות-בורקס יפו

גבינה,תפו"א,חצילים,ביצה ועוד....כל אלה מילויים של בורקסים.

בכל משפחה ישראלית,מכירים את הבורקס,אצלנו פותחים איתו את הבוקר בשבת,הוא מזמן הפך להיות חלק מההווי הישראלי.

יש לא מעט מילויים לבורקסים,אבל הכי שכיחים הם הגבינה והתפו"א,אלה הטעמים שכמעט כולם אוהבים.

במעדנות לקחו את 2 הטעמים שאהובים והכי נפוצים והחליטו להגדיל אותם,מעכשיו הבורקס 

יכול בקלות להפוך לסנדוויץ עסיסי,ואנחנו יכולים למלא אותם בדברים טעימים.

בורקס יפו-בורקס חדש ממעדנות במילוי תפו"א וגבינה,

כבר לא בורקס משעמם,אלא בורקס מפנק,עם תוספות של טעם ועסיסיות.

את בורקס תפו"א ישר שידרגתי לסביח (עיראקית שכמותי ישר חושבת על סביח)

אז הוספתי חצילים מטוגנים ביצה קשה סלט ירקות קצת פיטרוזיליה ו......בתיאבון.








את בורקס הגבינה החלטתי לשדרג לפריקסה, טונה בפלפל צ'ומה,זיתים ומלפפון חמוץ,כמובן שניתן להוסיף ביצה קשה.



הבוקרסים יכולים להיות מושלמים גם לילדים לבית הספר כארוחת עשר,ארוחה משביעה ועכשיו גם מפנקת.

בכל חבילה יש 4 חתיכות.

בתיאבון!!!!!



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה