יום שבת, 20 ביוני 2015

תבליני נפטון -על הטעם ועל ריח אין להתווכח.

כבר לא צריך להיות שף גדול כדי להוציא מנות טעימות ועשירות כמו שף אמיתי,עם התיבולים ,הרטבים והממרחים של חברת נפטון,ללא ספק נרגיש במטבח כמו נפטון -אל הים.


עם שפע המוצרים של חברת נפטון כל מטבח יכול בשנייה להפוך למסעדה מצליחה,כל סנדוויץ ינחל הצלחה ואנחנו לשפים ואין צורך ללכת ללמוד בתדמור,

כי השף של החברה ,ליאור נוי" דואג לתת לנו מתכון שמתאים עם כל תבלין/רוטב/ממרח,הכל כתוב מאחורי כל צנצנת
ברור ומובן,כך שלנו יהיה 0 טעויות .




לנפטון 28 רטבים לבישול ,5 רטבים לסלט 7 ממרחים ,8 תיבולים לאורז ומרק עוף ללא מונסודיום גלוטומט.
התבלינים ותערובות התיבול נמכרים באריזות של 150 גר"


המנצח בגאון וזה שצועד בראש, הוא יונתן גרשון-"אדון התבלינים",יונתן קיבל את החברה בצירוף ידע ומתכונים בירושה מאביו והיום הוא מנחיל אותה לבנו,עידן.
יונתן דואג תמיד להישאר רלוונטי גם לאחר 30 שנה.
בעבר,הסחורה היתה מגיעה בייבוא,בעיקר דרך הים,מכאן נולד שמה,שהרי יורדי הים היו נתונים לחסדיו של אל הים,עפ"י המיתולוגיה ,נפטון.

חומרי הגלם מהם מורכבים התבלינים הינם טבעיים ואיכותיים,עשבי התיבול מגיעים בצורתם הטיבעית,הניחוח והארומה החזקים מוכיחים זאת.
בתבלינים נוכל למצוא מיזוג תרבויות רחוקות,דרך התבלינים נוכל לחצות גבולות ולבקר ביבשות רחוקות גם בלי לצאת מגבולות המדינה,
התבלינים מפגישים מזרח ומערב,ערבוב קטן ואנחנו שם.



מחירי התבלינים ,הרטבים והממרחים הינם מחירים שווים לכל כיס,
מחירם נע בין 10-15 ש"ח ליחי' .
כל המוצרים ללא צבעי מאכל וללא מונסודיום גלוטומט

המוצרים נימכרים בפריסה ארצית מהצפון ועד לדרום,
ברשתות(כמו-יוחננוף,יינות ביתן,חצי חינם,לגעת באוכל ועוד...),במלונות בקטיירינג באולמות ועוד.

ועוד דבר חשוב,המוצרים בהשגחת הבד"צ



Its a small world after all 

שוקי עוף בצ'אטני מנגו חריף (3 מנות)
חומרים
1 צנצנת צאטני מנגו חריף מבית נפטון
6 יח' שוקי עוף
אופן ההכנה :
 מכניסים את העוף לצליה בתנור לכ20 דק' ב180-200 מעלות . מערבבים את הצ'אטני מנגו חריף מבית נפטון ויוצרים מעל העוף.מכניסים לתנור לעוד כ-10 עד 12 דקות עד השחמה ומגישים חם ומיד.

כבדי עוף ופטריות שמפניון בצאטני שזיפים פיקנטי ( 3-4 מנות)
5 כפות צ'אטני שזיף פיקנטי מבית נפטון
500 גר' כבדי עוף ( צלויים )
3-4 יח' בצלצלי שאלוט קלופים
סלסלת פטריות שמפניון
1/3 כוס יין
3 כפות שמן
אופן ההכנה :
מחממים את השמן ומאדים את הבצלצלים עד השחמה ,מוסיפים את היין האדום ומרכזים אותו לכדי חציו.
מוסיפים את הפטריות והכבד לאידוי קצר ומסיפים את הצ'אטני הנפלא של נפטון מביאים לרתיחה ומגישים מיד מעוטר בתפרחת בצל ירוק .




דף הפייסבוק: https://www.facebook.com/neptune1990 לתיוג בפייסבוק: @נפטון מוצרי מזון
אינסטגרם: @neptunefood