יום שבת, 21 בפברואר 2015

נפוליאון גבינת שמנת נהדרת בתוספת שתופסת+מתכון מעולה ,קל ושווה

את זה שגבינת הנפוליאון רזתה כבר סיפרתי לכם ,היא עדיין שומרת על אחוזי השומן שלה 16%,הנה הפוסט,כאן!
אבל את זה שהיא הולכת ומשתבחת ושומרת על איכותה וטעמה הנפלא אספר לכם עכשיו,
תנובה מחדשת,אותה הגברת בשינוי אדרת,
אותה גבינת נפוליאון אהובה ומוכרת רק עם תוספת שללא ספק תופסת,גבינה בתוספת פלפלים ופפריקה שמשדרגת כל ארוחה.
הגבינה מתאימה לבישול אפייה או סתם למריחה.
אני החלטתי לעשות מעין "זיוה"-
את המתכון אפשר לעשות עם גבינות אחרות אבל ,בחרתי בגבינה הזו בגלל טעמה העשיר שנשאר על הלשון הרבה אחרי שהיא כבר מחליקה בגרון!!!
 המצרכים-
גבינת נפוליאון עם פלפלים ופפריקה וגבינת נפוליאון טבעית
בצק עלים /פילו אפשרי גם עיגולי מלוואח
ממרח עגבניות מיובשות לשדרוג הטעם
אפשר להוסיף זיתים ירוקים/שחורים/תירס/טונה/מעט סחוג/בצל קצוץ/פטריות  או מה שמתחשק
לקישוט -שומשום 
ההכנה-
מרדדים את הבצק (למרות שרשום מרודד,אם אוהבים בצק עבה ניתן להשאיר כמו שהוא)
למרוח שכבה של ממרח עגבניות מיובשות 
למרוח שכבה נדיבה של גבינת נפוליאון (אני עשיתי 2 סוגים בכל אחד מרחתי גבינה שונה)
להוסיף איזו תוספת שמתחשק(זיתים/פטריות וכו')
לגלגל כמו רולדה
למרוח ביצה או להתיז מעט שמן 
לפזר שומשום
להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות לכ-35 דקות (יש להגיע להזהבה)
לפרוס לפרוסות,ניתן להגיש לצד סלט וביצה .
בתיאבון