יום שבת, 23 במאי 2015

הקולות של תנובה מגיעים מפיראוס

כבר אמרתי וחזרתי והדגשתי ,שהחג האהוב עלי הוא לא אחר משבועות,

חג של פרחים ,לבן והרבה גבינות!!!!

גבינות מכל הסוגים ,רכות,קשות,שמנות ורזות,הכל הולך בחג,

ואפילו ביחד,השילוב שלהם יוצר הרמוניה טעימה ונהדרת.

בין אם בסנדוויץ או במאפה אפילו בסלט עסיסי או סתם בשילוב אבטיח

לכבוד החג קיבלתי משלוח מהמעדנייה של פיראוס:

בולגרית 24%

בולגרית מעודנת 5%

צפתית 5% 

הפעם הן הגיעו באריזות החדשות ,אריזות נוחות אשר מוזילות את המחיר ,

הטעם נשאר אותו טעם,והאריזות ניתנות לסגירה חוזרת על מנת לשמור על הטריות של הגבינות.

היום השילוב בין הנאה מטעם ומחיר שפוי ומוזל ,אפשרי,

ואפילו לא צריך להמתין בתור הארוך של המעדנייה.

הקטנה שלי ביקשה להכין את הבית של הזית,

המצרכים:

350 גר" קמח תופח (חבילה קטנה)

1 ביצה 

200 גר" חמאה (יש להמיס אותה)

250 ג"ר גבינה בולגרית (מגורדת)

150 ג"ר צפתית (מגורדת)

גביע גבינה לבנה 

קופסא זיתים ללא חרצנים

אופן ההכנה לערבב את הכל לעיסה 

אח"כ יוצרים עיגולים מהבצק ומניחים באמצע זית וסוגרים עליו לצורת כדור

להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות לכ-25 ד' -30 ד'


שיהיה חג שמח!!!1