יום שישי, 29 באפריל 2016

תשכחו מכל מה שידעתם על עוגיות פסח

אין כמו לפתוח את הבוקר עם כוס קפה ועוגה או לפחות עוגיה בצד.

בפסח מבחר העוגיות אמנם דל אבל הן טעימות מאוד,אפילו שהן מעט "כבדות".

עוגיות הפסח מעולות לחולי הצליאק ולנמנעים מגלוטן,מי שהפתיע השנה במבחר ומגוון טעמים,

מתוקים ומלוחים היא יצרנית העוגיות "פרנקל'ס" שמציעה מבחר עוגיות ומאפים משובחים כשרים לפסח.

לכבוד חג הפסח השיקה החברה 3 טעמים נפלאים בסדרת המאפים המלוחים בשם "פסח ביס"-טבעי,בצל ושום.

המאפים מתאימים לנשנוש ואפילו ניתן לשלבם בסלטים ומטבלים.

גם במתוקים קיים מבחר עשיר של עוגיות בייחוד לפסח ,עוגיות "קלילות" טעימות ,שתרצו להמשיך לאכול גם אחרי שהפסח יהיה מאחור.

במגוון: בראוניז',שוקוצ'יפס,ונילצ'יפס,שקדים ,קוקוס ועוד.....

המוצרים מיוצרים בתנאי ייצור קפדניים במפעל נקי מקמחים וגלוטן,עפ"י מתכונים מיוחדים,מחומרי גלם משובחים,ללא צבעי מאכל ושומן טרנס או חומרים משמרים.

מחיר לצרכן 26.90 ש"ח לאריזה של 500 ג"ר .