יום שני, 25 באפריל 2016

מוס כבד עוף+מתכון רולדת מוס כבד עוף

לפעמים נחוץ ממרח טעים ואיכותי כדי לשדרג פרוסת לחם,
 
יחיעם שאוהבים לפנק אותנו ולשדרג את הסנדוויצים שלנו משיקים,סדרת ממרחי מוס כבד,
 
הסדרה כוללת :מוס כבד עוף קלאסי ומוס כבד עוף בתוספת פטריות



מכילים כ-30% כבד עוף ואינם מכילים מונסודיום גלוטומט וגלוטן.
 
כאחת שאוהבת מאוד כבד צלוי בעיקר אבל לא אוהבת ללכלך את הגז
 
המוס מהווה פתרון יעיל ,טעים ולא מלכלך.
 
בטעימה ראשונית לא ידעתי למה לצפות,כי כבר טעמתי מוסים טעימים
 
כך שידעתי למה להשוות,
 
טעם המוס אינו נופל ממוסים שמכינים בבית.
 
את המוסים ניתן להגיש כמנות פתיחה או כחלק מהארוחה
 
מריחה על קרקר ,פרוסת לחם ועכשיו אפילו מצה.
 
ניתן להשתמש בו כמילוי רולדת כבד
 
מתכון:
 
בצק פילו מרודד או עלה מלווח
 
מוס כבד בתוספת פטריות
 
למי שאוהב מעט כוסברא
 
אפשר להוסיף ביצה קשה מרוסקת
 
ובצל מטוגן או בצל סגול קצוץ דק דק
 
לגלגל למרוח בביצה לפזר שומשום
 
להכניס לתנור עד להזהבה ו.....בתיאבון.
 
המוסים מגיעים בקופסא נוחה לשימוש חוזר
 
צבע הקופסא שחור,מה שהופך אותה ליוקרתית יותר
 
מכיל 140 גר' והוא כשר לפסח לאוכלי קטניות
 
מחיר מומלץ לצרכן 15 ש"ח .